Marloes en Marlinde werken in de showroom van LOFT24. ,,Wij nemen, indien gewenst, alle tijd voor de klant.”
Marloes en Marlinde werken in de showroom van LOFT24. ,,Wij nemen, indien gewenst, alle tijd voor de klant.” Marloes Kleijer

LOFT24 biedt klanten nu ook relaxfauteuils: ‘Wij hebben écht voor ieder wat wils’

7 juni 2023 om 15:30 Zakelijk

EDE Wat ruim tien jaar geleden begon met het online verkopen van meubels is uitgegroeid tot een goedlopende webshop met sinds oktober 2022 een ruime showroom in Ede: LOFT24. De meubelzaak staat bekend om het brede assortiment moderne, industriële meubels, maar verkoopt sinds kort ook relaxfauteuils.

De showroom van LOFT 24 is gevestigd aan de Bospoort, in het vroegere pand van Jaco Meubels. Het pand bestaat uit de begane grond en een verdieping, in totaal duizend vierkante meter vloeroppervlak. Marlinde Spies is één van de gezichten van de showroom. Zij is op woensdag, donderdag en vrijdag aanwezig en heeft een opleiding tot interieurstyliste afgerond. ,,Ik heb al van jongs af aan al affiniteit met deze branche. Er is niets leuker dan mensen adviseren als het gaat om interieur.”

TOEGANKELIJK

Marlinde omschrijft LOFT 24 als een leuke, toegankelijke winkel. ,,Het klinkt misschien cliché, maar wij bieden écht voor ieder wat wils. Dat betekent dat het assortiment zeer breed is en dat ook mensen met een kleine portemonnee hier hele mooie meubels kunnen vinden. De hoofdmoot wordt gevormd door moderne, industriële meubels, maar er is veel meer. Bovendien zijn er ook leuke accessoires verkrijgbaar, zoals kussen en schilderijen en zelfs een klein assortiment servies.”

Wat betreft de meubels heeft LOFT24 veel keuze in banken, tafels, kasten, stoelen en verlichting van onder meer de merken Eleonora, By Boo en Sevn. De meubelspecialist staat vooral bekend om de banken. ,,Het merk Sevn heeft bijvoorbeeld hele gave, kwalitatieve banken. Ze zijn allemaal moduleerbaar, wat betekent dat de klant ze helemaal zelf kan samenstellen. Er kan gekozen worden tussen tientallen verschillende stoffen en er is sprake van een snelle levertijd”, vertelt Marlinde.

RELAXFAUTEUILS

Gloednieuw zijn de relaxfauteuils, oftewel sta-op-stoelen. Marlinde: ,,Dit is een heel ander segment, waarmee wij ons op de oudere doelgroep richten. Wij merkten dat hier vraag naar was en hebben nu twee complete series van uitstekende kwaliteit in ons assortiment opgenomen”. Voor mensen die moeilijk ter been zijn en niet zo makkelijk zelf naar de showroom kunnen komen, biedt LOFT24 een ‘aan-huis-service’. ,,Als men dat graag wil, komen wij met de gewenste stoel aan huis om te laten zien en ervaren.”

SERVICE

Bij LOFT24 staat service overigens sowieso hoog in het vaandel. Dankzij een magazijn in Kootwijkerbroek is er veel voorraad en de meubelspecialist heeft een eigen bezorgdienst, waardoor bestellingen doorgaans snel kunnen worden geleverd. Doet zich onverhoopt toch nog een probleem voor? Dan wordt dit netjes opgelost.

Ook wordt er tot slot veel waarde gehecht aan persoonlijk contact. ,,Mensen die online bestellen nemen geregeld contact op om iets praktisch te vragen, bijvoorbeeld of een bepaalde stof sterk genoeg is als er katten in huis zijn. In de winkel gaan de vragen vaak verder, dan is er meer behoefte aan gedegen interieuradvies. Past die ene stoel wel bij de rest? Welke kleur staat goed in het geheel? Wij nemen, indien gewenst, alle tijd voor de klant. Als iemand liever zelf rondsnuffelt, is het ook goed natuurlijk. Wij vinden het belangrijk dat het allemaal heel gemoedelijk is en het allerbelangrijkste is dat de klant tevreden is.”

Meer informatie: www.loft24.nl, Bospoort 17a, Ede, tel. 085-4012248. De showroom is geopend van woensdag tot en met zaterdag; op woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur, op zaterdag sluit de deur een uur eerder. Klanten kunnen maandag en dinsdag eventueel op afspraak komen.

Dit verhaal is gepubliceerd in de special Bedrijf in Beeld, onderdeel van de editie van woensdag 7 juni van deze krant.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie