Wim en Ans Arnoldussen kijken vooruit en verhuizen naar een appartement.
Wim en Ans Arnoldussen kijken vooruit en verhuizen naar een appartement. Ted Walker Fotografie

‘Jillis Baggerman houdt rekening met je wensen’

12 juli 2023 om 13:30 Zakelijk

EDE Wim en Ans Arnoldussen zijn actieve senioren. Ze trekken er graag op uit en houden van fietsen en wandelen. Toch vonden zij het verstandig om vooruit te kijken. Daarom verhuizen ze naar een appartement. Hun woning hebben ze verkocht via Jillis Baggerman makelaardij.

Hoewel Wim en Ans in hun oude woning een slaapkamer en badkamer op de begane grond hadden, wilden ze toch graag verhuizen naar een appartement. ,,We hadden een tuin waar het nodige werk gedaan moest worden. Dat ging nog prima, maar of dat over een paar jaar nog zo is moeten we maar afwachten”, legt Wim uit. ,,Nu hadden we nog de keuze om iets te vinden dat helemaal naar onze zin is en waar we hopelijk nog jaren met plezier kunnen wonen.” Voor hun zoektocht hadden Wim en Ans wel een aantal specifieke wensen. Zo ging de voorkeur uit naar een appartement op de begane grond. Er moest een logeerkamer voor familie en de kleinkinderen zijn. En bij voorkeur moest het in Ede-Zuid liggen. ,,Ik heb hier altijd gewoond en ik was meer dan 40 jaar portier bij de Enka. Het is leuk om op straat mijn oud-collega’s tegen te komen.”

Het was zo fijn dat we alle tijd en ruimte kregen, er werd totaal niet gepusht

Na een paar bezichtigingen die niets opleverden, werden ze door Jillis Baggerman geattendeerd op een appartement net buiten Ede-Zuid vlakbij het ziekenhuis. Het voldeed aan bijna alle wensen en de afstand tot Ede-Zuid bleek geen bezwaar. ,,Sander Hemmes was de verkopende makelaar en met hem hebben we het appartement bezichtigd”, blikt Ans terug. ,,Dat ging op een hele prettige manier. We kregen van hem alle tijd om lekker rond te kijken en alles in ons op te nemen. Na ons bezoek wilden we alles even laten bezinken. Sander vond het geen enkel probleem om nog een tweede bezichtiging in te plannen. Het was zo fijn dat we alle tijd en ruimte kregen, er werd totaal niet gepusht.”

KNOOP DOORHAKKEN

De knoop werd doorgehakt en Wim en Ans besloten het appartement te kopen. Toen moest hun eigen woning nog verkocht worden. Ze hoefden niet te twijfelen wie dat ging doen. ,,Het contact met Sander en Jillis, die we hadden ontmoet bij de bezichtiging van een ander appartement, was zo prettig dat we hen ook inschakelden om onze woning te verkopen. En daar hebben we geen seconde spijt van gehad. Ze luisteren goed naar je eigen wensen. Zo hebben ze geregeld dat de kijkers pas ‘s middags kwamen, zodat we ‘s ochtends lekker alle tijd konden nemen om de boel aan kant te hebben. Uiteindelijk waren er twee serieuze gegadigden. In overleg besloten we om de bieders gelijke kansen te geven en te werken met een inschrijving. Het resultaat was dat de woning voor een mooie prijs, boven de vraagprijs en zonder voorbehouden, is verkocht. Kortom, wij zijn erg tevreden.”

Dit artikel wordt u aangeboden door Jillis Baggerman makelaardij. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Ede Stad.nl? Neem dan contact op met Frans de Kleuver (06-55780474, f.d.kleuver@bdu.nl) of Dick van Laar (06-55706843, d.v.laar@bdu.nl).

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie