,,Écht samenwerken, met elkaar kunnen sparren en zo samen een next level bereiken, daar gaan wij voor”, zegt Enrico Pruis, CEO van Nxtlvl.
,,Écht samenwerken, met elkaar kunnen sparren en zo samen een next level bereiken, daar gaan wij voor”, zegt Enrico Pruis, CEO van Nxtlvl. Marloes Kleijer

Nxtlvl helpt ondernemers een stap verder: ‘Bedrijven helpen online te floreren’

20 september 2023 om 15:24 Zakelijk

EDE Ambitieuze ondernemers die online kanalen willen inzetten én die graag naar een next level willen groeien, moeten voortaan bij Nxtlvl zijn. ,,Wij zijn gespecialiseerd in e-commerce platformen en doen er alles aan om bedrijven online te laten floreren”, zegt Enrico Pruis, CEO van Nxtlvl.

door Marloes Kleijer

Nxtlvl is voor sommigen wellicht beter bekend als We Make It of Internetbureau Gett. Het bedrijf, gevestigd aan de Keesomstraat in Ede, is vanaf 1 juli jongstleden verdergegaan onder de naam Nxtlvl. De naam zegt het al; het bedrijf wil haar opdrachtgevers letterlijk naar een next level helpen. Menig bedrijf in de Randstad weet Nxtlvl hiervoor al te vinden, maar de specialist in e-commerce wil júist ook bedrijven in de regio graag van dienst zijn.

FLOREREN

Verder helpen, een stap verder zetten, naar een next level helpen, volgens Nxtlvl is het allemaal samen te vatten met één woord: floreren. ,,Wij willen zowel onze medewerkers als onze opdrachtgevers laten floreren. Dat betekent dat wij investeren in de groei van onze mensen, zij zijn bijvoorbeeld allemaal mede-eigenaar van Nxtlvl, maar het betekent uiteraard ook dat wij nauw samenwerken met onze opdrachtgevers. Dicht bij de mensen zijn, dat vinden wij belangrijk. Echt samenwerken dus, even met elkaar kunnen sparren als dat nodig is en zo samen een next level bereiken. Floreren is een doorlopend proces dat nooit echt eindigt”, legt Enrico uit.

VRUCHTEN PLUKKEN 

Nxtlvl richt zich op de middelgrote mkb-bedrijven. Denk aan ondernemers die hun eerste sporen al hebben verdiend, maar de ambitie hebben om online nog meer te bereiken en elke keer weer een volgende stap willen zetten. ,,Wij helpen hen onder meer de marketing te optimaliseren en zorgen ervoor dat klanten ook écht bij hen gaan kopen. Dat gaat verder dan alleen de webshop, zo moeten ook de voorraadsystemen kloppen en moet de bestelmethode op orde zijn. De hele digitale omgeving wordt zo ingericht dat het werkt”, aldus Enrico.

Hij vervolgt: ,,Wij helpen een ondernemer door de verschillende fases heen. Het is te vergelijken met een plant die floreert wanneer hij goed wordt verzorgd. Een plant moet echter ook worden gesnoeid om te kunnen floreren. Er moet dus ook wel eens een stapje worden teruggezet om vervolgens de vruchten te kunnen plukken.”

Tot slot: naast Ede heeft Nxtlvl ook een vestiging in Tuil én de ambitie om in de buitenplaatsen van de provinciehoofdsteden nog meer locaties te openen. ,,Floreren en een next level bereiken doe je met elkaar”, zegt Enrico. Meer informatie: www.nxtlvl.nl.

Dit artikel wordt u aangeboden door Nxtlvl. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Ede Stad.nl? Neem dan contact op met Frans de Kleuver (06-55780474, f.d.kleuver@bdu.nl) of Dick van Laar (06-55706843, d.v.laar@bdu.nl).

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie