Daphna van Zeg 'Ja' met Daphna.
Daphna van Zeg 'Ja' met Daphna. Eigen foto

Trouwplannen? Zeg ‘Ja’ met Daphna!

15 november 2023 om 12:18 Zakelijk

EDE Wist je dat je op jouw huwelijksdag zelf kunt kiezen wie jullie ceremonie begeleidt en op jullie bruiloft spreekt? Daphna van ‘Zeg ‘ja’ met Daphna’ is één van de zelfstandig ceremoniespreeksters die Ede rijk is. En als zij op jouw bruiloft spreekt dan heeft ze maar één doel: het bruidspaar een onvergetelijke, relaxte en perfecte dag bezorgen.

door Job Oldegbers

,,Als ik over de liefde nadenk of spreek, dan word ik direct blij. Bijna kinderlijk. Eigenlijk kun je zeggen dat ik verliefd geworden ben op de liefde. Bruiloften  en bruidsparen vind ik prachtig. Dit is altijd al zo geweest, maar ik dacht er nooit bij na om in de bruidssector te gaan werken. Tot een aantal maanden geleden.”

PUNTJE VAN JE STOEL

Zelf ervoer Daphna op verschillende bruiloften hoe je bij het ene huwelijk tenenkrommend luistert naar een spreker of trouwambtenaar (,,bijvoorbeeld omdat ze de naam van de bruid verkeerd uitspreken”), terwijl je op de andere bruiloft op het puntje van je stoel zit te luisteren. ,,Je zou kunnen zeggen dat ik bij de eerste variant bedacht: ‘dit kan ik beter en leuker’, en bij de laatste: ‘wow, dit wil ik ook!’. En voila.”

Daar komt nog eens bij dat Daphna alle bruidsparen met hun gasten een dag gunt die méér is dan alleen gezelligheid. ,,Het moet een dag zijn waarop iedereen geniet. Met een lach en een traan, maar vooral die lach is voor mij belangrijk. In een ontspannen setting waar iedereen zich fijn voelt.”

DROOM

,,Als je droomt van een huwelijk met de juiste foto’s en/of video’s, de meest prachtige jurk of pak, de mooiste bruidstaart en een nog mooier locatie. Om vervolgens te proosten op de liefde, met een biertje in jullie stamkroeg. Of met jullie gasten los te gaan op de dansvloer, vergeet dan niet in die droom ook een ceremoniespreker als ik mee te nemen”, zegt Daphna. Want hoe zonde zou het zijn als alles perfect geregeld is, maar de speech van de trouwambtenaar is nét niet persoonlijk genoeg. ,,Laten wij dat met elkaar anders doen, is mijn advies.”

LEREN KENNEN

Om te kijken of het klikt tussen het bruidspaar en Daphna komt ze ruim van tevoren langs om kennis te maken. ,,Door elkaar alvast te leren kennen en te spreken over de wensen en verlangens van het bruidspaar kan ik later, tijdens het huwelijk doen wat ik het allerliefste doe: een feest maken van de ceremonie en met alle aanwezigen het geluk in de liefde vieren.”

Heb je interesse gekregen en zeggen jullie ook ‘Ja’ met Daphna in 2024? Zij is vindbaar op Instagram (Zeg_ja_met_Daphna) en op zegjametdaphna.com 

Dit artikel wordt u aangeboden door Zeg Ja met Daphna. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Ede Stad.nl? Neem dan contact op met Frans de Kleuver (06-55780474, f.d.kleuver@bdu.nl) of Dick van Laar (06-55706843, d.v.laar@bdu.nl).

Mail de redactie
Meld een correctie

Job Oldegbers
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie