Afbeelding
Studio Stap

Studio Stap steunt G-team Mixed Hockey Club Ede

Corona Coronavirus

EDE Studio Stap, het streaming initiatief van horeca ondernemer Richard Stap, dat opgestart is om in deze 'coronatijd' waarin ook hij gesloten moet zijn wat om handen te hebben, is voor veel luisteraars en kijkers uitgegroeid tot het vaste 'feelgood' moment van de middag.

 Elke maandag tot en met donderdag maakt Richard Stap een middagprogramma met verzoekplaten, spelletjes, weggeefacties en aandacht voor de buitendorpen. De vrijdag is helemaal vol geprogrammeerd met vanaf 10.00 uur 's morgens tot middernacht diverse dj's en muziekstijlen. Ieder met een eigen publiek. Herman Klumpenaar, Pim Keijman, Hans Groters en Party Pat presenteren naast Richard Stap een eigen programma.

STAYSAFE ,,In samenwerking met van Huigenbos bedrijfskleding zijn er eigen T-shirts ontworpen met het eigen logo en de gevleugelde woorden 'StaySafe'. Veel luisteraars wilden ook graag zo'n shirt dus werd er besloten een goed doel te koppelen aan de verkoop van de shirts. Zonder dat de prijs bekend was verkocht de complete bestelling binnen enkele dagen uit. Dit leverde op elk T-shirts een toeslag op zodat er een bedrag van 250 euro gedoneerd gaat worden aan het G- team van Mixed Hockey Club Ede. Een mooi lokaal sportteam dat best wat extra ondersteuning kan gebruiken", menen de initiatiefnemers.  

Studio Stap sluit niet uit dat er meerdere acties gaan volgen en bedankt zijn vele gulle sponsors en luisteraars die gezamenlijk bijdragen aan een succesvol programma.

De programma's zijn online te volgen via de stream op twitch.tv/stapindemiddag

Video: Studio Stap

Afbeelding
advertentie
advertentie