Gaat dit succesvolle team zich plaatsen voor halve finale zaalhockey?
Gaat dit succesvolle team zich plaatsen voor halve finale zaalhockey? PR MHC Ede

Knappe prestatie MHC Ede JO14; plaatsing voorronde NK Zaalhockey

Hockey

EDE Dat MHC Ede aan de weg timmert is bekend. De JO14-1 heeft daar weer een staaltje van laten zien.

In de topklasse zaalhockey werd achter het ongenaakbare Apeldoorn een knappe twee plek behaald. Dit leverde de Edese jeugdhockeyers (JO 14-10 een plek in de strijd om het NK Zaalhockey 2023 op.

Zaterdag gaan de talentvolle hockeyers in Sportcentrum Valkenhuizen (Arnhem) proberen het felbegeerde ticket halve finale (Rotterdam) te bemachtigen. De Jeugd O14, O16 en O18 strijdt op zaterdag 4 februari in Rotterdam en Den Haag om een plaats in de finale. De finales worden op zondag 5 februari gespeeld in Den Haag.

Luuk van Straten, coach JO14-1, is trots op deze talentvolle en evenwichtige groep. ,,Het belooft een geweldige ervaring voor de jongens te worden, een mooie eerste afsluiting van de zaalcompetitie. Het doel is zaterdag ons te plaatsen voor de halve finale in Rotterdam . Maar durf nu al te zeggen dat deze prestatie er een is om in te lijsten. Ik hoop dat zaterdag in Arnhem vele supporters deze groep komen steunen.”

Het JO14-1 team van MHC Ede bestaat uit Pim, Job, Jonathan, Jesse, Rim, Friso, Florens, Lee, Loek en Nieck. Zij worden door de technische staf onder leiding van Luuk van Straten rustig voorbereid op een mooi evenement. 

PROGRAMMA MHC Ede JO14-1 is zaterdag ingedeeld in een poule met Kampong, HDM en Amsterdam. Ploegen met een roemruchte geschiedenis op hockeygebied. De Edese jongelingen moeten al vroeg aan de bak in Sportcentrum Valkenhuizen (Arnhem). 

Het programma is:

09.00 uur: MHC Ede J014-1 – Amsterdam JO14-1

10.30 uur: MHC Ede JO14-1 – HDM JO14-1

12.00 uur: MHC Ede JO14-1 – Kampong JO14-1

advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Fortissimo na winst op Harskamp weer koploper in de vierde klasse
PREMIUM
Afbeelding
Gudo van Dronkelaar zit nog steeds op voetballen
PREMIUM
Afbeelding
SDS '55 hervat tweede competitiehelft met solide zege op VV Barneveld
advertentie