Mannenkoor
Mannenkoor tb

Mannenkoor Voice Male zoekt dirigent

3 mei 2022 om 10:00 Activiteiten Deel je nieuws

Mannenkoor Voice-Male uit Bennekom is op zoek naar een nieuwe dirigent voor na de zomervakantie van dit jaar. Het mannenkoor bestaat uit gemotiveerde leden met een goede stemverhouding en heeft de ambitie om uit te breiden.

Wie zijn wij?

Het koor is laagdrempelig met een gemengd repertoire van licht klassiek tot Nederlandstalig, zoals ook te zien is op de website van het koor www.voicemale.nl.

Plezier in het zingen staat voorop. Extra Pianobegeleiding alleen bij optredens 3-4 x per jaar. Repetities zijn op dinsdagavond in het zalencentrum De Brink in Bennekom.

Wat vragen wij?

Onze voorkeur gaat uit naar een enthousiaste dirigent(e) uit de regio, met een open en stimulerende instelling en een eigen netwerk. Onze dirigent is een teamspeler en is, in overleg met de muziekcommissie, verantwoordelijk voor de keuze van het repertoire.

Wat bieden wij!

Goede voorwaarden met een stel gemotiveerde mannen die alles in het werk stellen om de koorzang aan de man te brengen en de dirigent de ruimte te geven voor ontwikkeling.

Mocht deze vacature je aanspreken stuur dan voor 15 mei 2022 je sollicitatie naar secr.koorvm@gmail.com; voor meer informatie bezoek onze website www.voicemale.nl; wil je persoonlijke toelichting bel dan met Frits Mohren (voorzitter) tel 0655192079 of stuur een email naar frits.mohren@wur.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie