Het SAM Ouder & Kind Beweegfeest. Onder deskundige leiding samen klimmen, klauteren, mikken en tikkertje spelen.
Het SAM Ouder & Kind Beweegfeest. Onder deskundige leiding samen klimmen, klauteren, mikken en tikkertje spelen. Sportservice de Vallei

Samen met je kleine bewegen bij het SAM Ouder en Kind Beweegfeest

2 februari 2023 om 19:00 Activiteiten

EDE  Hoe jonger in beweging, hoe beter. In de speelzaal van basisschool de Zuiderpoort staat elke woensdag het SAM Ouder & Kind Beweegfeest op het programma. Onder deskundige leiding samen klimmen, klauteren, mikken en tikkertje spelen. Ouders die al meedoen staan versteld hoe snel hun kindje leert en plezier beleeft. 

Het SAM Ouder & Kind Beweegfeest is een in initiatief van Sportservice De Vallei, Malkander en het Centrum voor Jeugd en Gezin. Ouders met kinderen tussen de 0 en 4 jaar kunnen meedoen. Van 9.00 tot 9.50 uur of van 10.00 tot 10.50 uur is het samen bewegen. Daarna af en toe samen met andere ouders een kopje koffie of thee om na te praten en wie weet van elkaar te leren. 

Kosten voor deelname bedragen € 1,00 per kind. Voor de ouders is het gratis. Van hen wordt dan ook wel verwacht niet alleen te blijven, maar ook actief mee te doen. Op de website van Sportservice De Vallei is meer informatie te vinden.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie