Marieke Onderstal en Jeroen Ketelaar in de showroom van Esco Vloeren in Ede.
Marieke Onderstal en Jeroen Ketelaar in de showroom van Esco Vloeren in Ede. Ted Walker
Advertorial

Juiste vloer is bodem van woongenot

13 november 2019 om 16:50 Zakelijk

EDE Wie op zoek is naar een goede vloer voor een scherpe prijs gaat bij Esco Vloeren in Ede meestal als tevreden klant de deur uit. ,,Dat komt omdat wij particuliere klanten vloeren aanbieden tegen groothandelsprijzen die door onszelf worden geproduceerd. Mét garantie en met alle service die men van een vloerenspecialist mag verwachten”, legt Jeroen uit.

Samen met zijn collega Marieke weet Jeroen goed waar hij over praat als het om vloeren gaat. Met zijn ruim dertig jaar ervaring in het vak heeft hij altijd bovenop de trends en ontwikkelingen gezeten en kent hij het vak door en door. ,,Daar profiteren onze klanten van, want men krijgt hier deskundig en eerlijk advies.” Bij Esco Vloeren is het aanbod uitgebreid en divers. ,,Een exclusieve vloer, een vloer op maat, eventueel geschikt voor vloerverwarming, visgraat, laminaat, PVC vloeren of vloer- en wandtegels, wij hebben het allemaal onder één dak.”

KNOWHOW De vestiging in Ede is één van de vijf locaties in Nederland en al zeven jaar te vinden aan de Lorentzstraat 2-2. ,,In mei is onze showroom verbouwd en overzichtelijker geworden”, vertelt Marieke trots. ,,Daardoor komen onze vloeren en tegels nog beter tot hun recht.” Ook voor onderhoud en het opknappen van vloeren heeft men bij Esco Vloeren de nodige knowhow in huis voor goed advies. ,,Ik heb een passie voor vloeren en voor mij houdt het niet op bij de verkoop. De jaren daarna zijn minstens zo belangrijk. Bij ons vindt men een ruim aanbod aan waxen, lakken en oliën in diverse kleuren. Er is niets mooiers dan een oude vloer weer te laten stralen als nieuw.”

KORTE LIJNEN Omdat Esco de vloeren zelf produceert zit het behalve de kwaliteit ook goed met de garantie, mocht dat nodig zijn. ,,Bij ons koopt men in principe rechtstreeks bij de producent. Dus korte lijnen, geen tussenpersonen maar snelle en duidelijke communicatie. Wij zijn CBW erkend en volgen ook die richtlijnen als het gaat om het verlenen van garantie.” Omdat beelden meer zeggen dan woorden heeft Ketelaar een goed advies. ,,Kom bij ons binnen en kijk geheel vrijblijvend rond. Desgewenst geven wij ons advies en gaan samen met u als klant aan tafel zitten om tot de juiste keuze te komen die past bij uw wensen, uw huis en uw leefstijl.”

De openingstijden zijn; dinsdag tot en met donderdag van 10.00 uur tot 18.00 uur. Vrijdag van 10.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 16.00 uur. Op de website www.escovloeren.nl is een goed overzicht te vinden van de verschillende vloeren en acties.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie