Jan-Willem en Willemien Jansen.
Jan-Willem en Willemien Jansen. Frans de KLeuver

Verf voor iedereen bij Verf4all

15 maart 2018 om 16:09 Advertorial_1

Webwinkel sinds begin van het jaar online

WEKEROM Herkenbaar? Ben je net zo mooi bezig met een verfklus raakt de bus eerder leeg dan verwacht. Geen punt, surf naar Verf4all.nl en bestel de verf die nodig is. De webwinkel van Jan-Willem en Willemien Jansen is sinds begin van het jaar online. En de bestellingen komen nu al veelvuldig binnen. Gemak dient de mens.

Feike Klomp

,,De voorbereidingen voorafgaand aan de lancering van de webwinkel waren intensief. Stap voor stap hebben we de laatste maanden van het vorig jaar gewerkt aan het vullen ervan", legt Jansen uit, die ook eigenaar is van J.W. Jansen Schilderwerken. Hij beschikt dus ook over veel ervaring en expertise op het gebied van schilderwerken.
Het aanbod van Verf4all: verf, kwasten, vulmiddelen, rollers en beugels, schuurmiddelen en gereedschap. In totaal gaat het om duizenden artikelen, waar je uit kan kiezen. ,,We verkopen kwaliteitsmerken als Sikkens, Wijzonol en Boonstoppel. Maar ook het relatief onbekende Noorse Jotun. Perfecte verf voor bijvoorbeeld rabat geveltimmerwerk, maar ook geschikt voor schuttingen of vlonders. Verf wat tegen een stootje kan en met een lange levensduur."

ADVIES Andere krachten van Verf4all: voor 11.00 uur besteld, morgen in huis, scherpe prijzen, altijd gratis verzending, 100 procent originele verf (mengpasta).
,,Twijfelt u door het grote aanbod over de juiste keuze? Geen punt. Ga naar de Verfwijzer op de website en surf door de mogelijkheden."
,,Wij zijn daarnaast geen 'afstandelijke' webwinkel. Bel daarom gerust op als u iets niet zeker weet. We hebben de kennis ervoor in huis." De ervaring leert inmiddels dat zowel particulieren als ondernemers verf via Verf4all bestellen. De webwinkel voorziet duidelijk in een behoefte.

GOEDKOOP Een ander groot voordeel van de webshop is de prijs: ,,Voor een aantal (merk)artikelen zijn wij de goedkoopste van Nederland", benadrukt Jansen. Bestellingen voor 11.00 uur worden door DHL de volgende dag bezorgd. ,,Dat geldt ook als u een bestelling vrijdag voor 11.00 uur doet, dan leveren we in principe ook op zaterdag. We doen in ieder geval ons best het door u bestelde dan zo snel mogelijk thuis of op de werkplek te laten bezorgen."
Jan-Willlem en Willemien Jansen nodigen zowel particulieren als ondernemers Verf4all te bezoeken en een bestelling te doen. ,,Wij zijn u graag van dienst."

a Verf4all.nl
Lage Valkseweg 14a
6733 GC Wekerom
06-19029244
info@verf4all.nl
www.verf4all.nl
www.facebook.com/verf4all.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie