Daniëlle van Eijndt en haar team zien graag dat klanten met een glimlach de deur uit gaan.
Daniëlle van Eijndt en haar team zien graag dat klanten met een glimlach de deur uit gaan. Cosmo Hairstyling
Advertorial

Voor iedereen een passend kapsel

13 november 2019 om 16:56 Zakelijk

EDE Het is alweer zo'n twee jaar geleden dat Daniëlle van Eijndt met de Cosmo Salon verhuisde naar de nieuwe locatie in de Grotestraat. ,,Ik werk al sinds mijn vijftiende in het kappersvak en we blijven altijd weer bijleren en verbeteren. Mijn klanten verwachten gewoon steeds de beste service van ons." Cosmo Hairstyling verhuisde naar de begane grond waar Van Eijndt haar klanten uitgebreid in de watten kan leggen. ,,We zien onze klanten graag met een glimlach de deur uitlopen, niet alleen omdat ze een perfecte nieuwe coupe hebben gekregen, maar ook omdat je bij ons even lekker kunt ontspannen."

Een uitgebreide hoofdmassage, een relaxte sfeer en heerlijk vers gemalen Douwe Egberts koffie zijn dan natuurlijk vanzelfsprekend. Het team wordt doorlopend getraind en staat klaar om de klant het best passende kapsel te geven. Er wordt gekeken naar gezichtsvorm, kledingstijl en de conditie van het haar. Van hieruit kiezen de stylisten samen met de klant een coupe die het beste past. ,,We werken met topproducten zoals Olaplex, Fuente of Sebastian. Zo kunnen we ook zorgen dat je haar gezond blijft."

ERVARING Niemand gaat natuurlijk meer met nat haar de deur uit? ,,Nee joh, het haar wordt optimaal verzorgd en iedereen wordt netjes in model gebracht. Mocht het regenen, dan hebben we een paraplu voor je." ,,Met elkaar hebben we heel wat jaartjes vakkennis op de vloer staan", vertelt Van Eijndt verder. ,,Dat we perfect knippen of snijden, föhnen en stylen kun je natuurlijk van ons verwachten. Maar de meiden specialiseren zich meer en meer in verschillende kleurtechnieken, waarbij de gezondheid van het haar voorop blijft staan. Daarom hebben we de verzorgingsproducten waar we zelf het meeste enthousiast over zijn altijd ruim beschikbaar, zodat je zelf thuis ook goed voor je haar kunt blijven zorgen."

Vooral bij kleuringen is het belangrijk dat de stylist precies weet wat ze adviseert. ,,Om het gewenste resultaat te bereiken kijken we goed naar de conditie van je haar, moeten we begrijpen hoe veel (of hoe weinig) tijd je zelf wilt gaan besteden aan je haar en natuurlijk welke kleur je voor ogen hebt. Het is fijn te merken dat steeds meer klanten vertrouwen dat ze hiervoor bij ons in goede handen zijn."

De Cosmo Salon is te vinden in de Grotestraat 101, bijna op de hoek met de Molenstraat, dus parkeren is geen probleem. Kijk voor openingstijden op www.cosmohairstyling.com

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie