Uitnodigingsflyer JCI College Tour
Uitnodigingsflyer JCI College Tour Veconet

JCI Ede organiseert College Tour

27 augustus 2018 om 15:12 Nieuws Deel je nieuws

Misdaadjournalist John van den Heuvel is donderdagavond 8 november te gast bij de 1e editie van College Tour (naar het gelijknamige TV-programma). In een anderhalf uur durend podiumgesprek wordt hij ondervraagd en geeft hij gasten een kijkje in zijn wereld van de misdaad. Met vragen uit de zaal, want dat is wat College Tour zo interessant maakt.

Na afloop van de College Tour is het tijd voor een volledig verzorgde netwerkborrel. Breid je netwerk uit of ontmoet bekenden voor een gezellige avond. De volledige opbrengst van de College Tour gaat naar het goede doel: Stichting Veluwse Wensambulance. Deze stichting zet zich in om laatste wensen mogelijk te maken voor mensen in een (pre)terminaal stadium en kinderen of volwassenen die ernstig chronisch ziek en bedlegerig zijn.

Het is een avond in stijl, want de College Tour vindt plaats in de collegezaal van Wageningen University, gebouw Orion. Er is plek voor maximaal 750 personen. Het ontvangst is vanaf 19.00 uur en om 20.00 uur start het programma. Vanaf 21.30 uur is er de netwerkborrel. De entreeprijs voor een volledig verzorgde avond inclusief hapjes en drankjes is € 35,-. Tickets zijn online te bestellen via www.collegetourede.nl.

Een avond als deze, waarvan de opbrengst volledig naar het goede doel gaat, wordt vooral mogelijk gemaakt met hulp van diverse sponsoren. JCI is op zoek naar bedrijven die zichzelf graag presenteren tijdens deze avond aan de aanwezige gasten en het goede doel een warm hart toedragen. Bekijk de mogelijkheden op www.collegetourede.nl of contact één van de JCI leden.

JCI Ede is de serviceclub in de regio met ruim 20 jonge ondernemende mensen tot 40 jaar. Met elkaar werken zij aan persoonlijke ontwikkeling in een inspirerende en gezellige omgeving. Daarbij zetten zij zich in voor positieve veranderingen in de maatschappij. JCI Ede staat bekend om de aansprekende netwerkevents die zij heeft georganiseerd zoals in 2017 Dinner in the Sky bij de Mauritskazerne waarbij € 18.000 is opgehaald voor het goede doel.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie