Poster vrijwilligersbanenmarkt
Poster vrijwilligersbanenmarkt Poster

Vrijwilligersbanenmarkt

28 augustus 2018 om 09:02 lokaal Deel je nieuws

Ede - Op 14 september 2018 organiseert Malkander in samenwerking met Sportservice Ede, Netwerk dien je stad en Ede tot uw dienst de vrijwilligersbanenmarkt in het gemeentehuis van Ede. Verschillende organisaties en verenigingen presenteren zich hier om in contact te komen met potentiële vrijwilligers en andere organisaties. Iedereen die geïnteresseerd is in vrijwilligerswerk is van harte welkom om langs te komen tussen 16.00 en 20.00 uur.

Het doel van de vrijwilligersbanenmarkt is het uitbreiden van de vrijwilligersbestanden van de aanwezige organisaties en het genereren van meer bekendheid in en met de Edese samenleving. Bezoekers vinden bij meer dan 50 stands informatie over de mogelijkheden in vrijwilligerswerk en komen in contact met organisaties die met vrijwilligers werken. De markt is ingedeeld in vier themapleinen: zorg & welzijn, cultuur & natuur, jeugd & jongeren en maatschappij. De toegang is gratis en koffie en thee staan voor u klaar tijdens de markt. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hazel Hageman, sociaal werker bij Malkander en consulente vacaturebank, via telefoonnummer 06 821 431 04 of hhageman@malkander-ede.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie