Afbeelding
Ted Walker

Arbeidsongeval op schoolplein Van Lodenstein College Ede

28 augustus 2018 om 14:57 lokaal

EDE Op het Van Lodenstein College aan de Verlengde Parkweg in Ede heeft dinsdagmiddag een arbeidsongeval plaatsgevonden. Een man liep hierbij letsel aan zijn benen op. Hij werd per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

,,Het slachtoffer was bezig met het van buiten naar het technieklokaal verplaatsen van een draaibank. Dit gebeurde op een palletwagen. Op enig moment gleed de machine van de palletwagen op de benen van het slachtoffer. Wat de aard van zijn letsel is en of hij gewond is geraakt aan één of beide benen moet onderzoek in het ziekenhuis uitwijzen'', zo meldt een woordvoerder van de Inspectiedienst Sociale Zaken en Werkgelegenheid (Inspectie SZW) desgevraagd.

Voor het ongeval werden naast een ambulance ook de Officier van Dienst van de Geneeskundige Hulporganisatie in de Regio (OvD-GHOR) ingezet en enkele eenheden van de politie. ,,Maar die waren slechts ter ondersteuning ter plaatse. Aangezien het een bedrijfsongeval betreft is de Inspectie SZW leidend in deze zaak'', legt een woordvoerster van de politie uit. De Inspectiedienst SZW doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De uitslag hiervan zal enkele maanden op zich laten wachten.

Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie