Afbeelding
Ted Walker

Politie vraagt aandacht voor woningoverval Loevestein Ede

28 augustus 2018 om 16:24 lokaal

EDE De politie vraagt vanavond in Opsporing Verzocht de aandacht voor een woningoverval aan de Loevestein in Ede die plaatsvond op vrijdag 23 februari rond 20:15 uur. Hierbij is een bejaarde man gewond geraakt. 

Bij de woningoverval drongen minimaal twee personen binnen.  De gewaarschuwde politie kwam meteen met meerdere eenheden ter plaatse en startte een onderzoek. Agenten gingen in de omgeving op zoek naar de verdachten, die zijn echter niet meer aangetroffen. Rond de woning werd een afzetting geplaatst. Recherche en Forensische Opsporing deden onderzoek in en om de woning. Enkele zaken zijn veiliggesteld voor verder onderzoek. Ook is een buurtonderzoek gedaan. De man is voor behandeling per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Zijn eveneens bejaarde vrouw is ter controle meegegaan. 

De verdachten zouden er rennend vandoor zijn gegaan in de richting van de kinderboerderij. Getuigen van de overval of mensen die die vrijdagavond iets bijzonders is opgevallen op de Loevestein worden verzocht om contact op te nemen met het overvallenteam in Arnhem, via telefoon 0900-8844. Opsporing Verzocht wordt vanavond om 20.30 uur uitgezonden op NPO1. 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie