Meditatie in beweging zondag 2 september a.s. in het Witte Kerkje te Lunteren

30 augustus 2018 om 14:18 lokaal Deel je nieuws

Zondag 2 september a.s. is er weer Meditatie in Beweging/Sacrale Dans door Geertje Hozee-Jansma in het Witte kerkje te Lunteren.
Sacrale dans is een meditatieve vorm van dansen waarbij lichaam, ziel en geest met elkaar in harmonie worden gebracht. Het is een weg tot zelfkennis en bewustwording. De basis van deze weg is vriendschap sluiten met jezelf, de ander en de Ander, met Al wat is. Er wordt gedanst op klassieke, religieuze, folklore en eigentijdse muziek. De betrekkelijk eenvoudige en vaak oeroude danspatronen bieden een afwisseling van inkeer en ontmoeting en van verstilling en uitbundigheid. De symboliek van cirkel, kruis en spiraal liggen aan de basis. Het gaat niet om prestatie en danservaring is niet nodig. Iedereen is welkom!

 
Personalia Geertje Hozee – Jansma (1946) is kleuterleidster van beroep. Haar belangstelling voor spiritualiteit en dans mondde uit in het volgen van de opleiding Sacrale Dans. Haar drijfveer is mensen geestelijk en lichamelijk in beweging te brengen, en bovenal mensen te openen voor zichzelf en voor elkaar. Sacrale Dans schept verbinding vanuit het hart.
Tijd:  10.30 – 11.30 uur
Kosten:  richtbedrag € 2,-

 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie