Jeugdshowband Irene Ede
Jeugdshowband Irene Ede Irene Ede

Open Les Irene Ede

30 augustus 2018 om 21:10 Sport/sport Deel je nieuws

Irene Ede zet tijdens de Open Les op zaterdag 1 september 2018 tussen 10:00 en 12:00 uur haar deuren voor iedereen wijd open.

Algemene Muzikale Vorming (AMV), een blaas- of slagwerkinstrument bespelen, samen muziek maken, mensen vermaken, het is allemaal leuk. Maar hoe weet jij of jouw hart daar ook echt sneller van gaat kloppen? Kom dat ontdekken en sfeer proeven  tijdens onze Open Les.

Voor wie is de Open Les bedoelt?
Iedereen ouder dan 7 jaar die al een instrument bespeelt, of het juist graag wil leren, is op deze dag welkom om kennis te maken met alle facetten die bij het spelen in een (jeugd)showband horen.

Wat kun je verwachten?
Er zal  uitleg worden gegeven over de muziekopleiding (deze wordt geheel binnen de eigen vereniging verzorgd), de exercitie, is er informatie over de geweldige optredens die de band verzorgt en kan er kennis worden gemaakt met het in eigen beheer gebouwde clubgebouw en natuurlijk met de leden van de band. En natuurlijk kun je kijken en luisteren naar de jeugdshowband en als je het leuk vind kun je ook een instrument proberen.

Meelopen in de jeugdshowband kan in principe vanaf 10 jaar, en in de showband vanaf 16 jaar.

De bandleden nodigen iedereen van harte uit om vrijblijvend een kijkje te komen nemen op zaterdag 1 september 2018 van 10:00 tot 12:00 uur in het clubgebouw ‘De Kei’ aan de Peppelensteeg 12A in Ede.

Voor meer informatie over de Open Les kun je contact opnemen met Marleen Loderus Email: opleidingen@irene.nl of kijk op onze website www.irene.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie