The New Power Revolution komt op 14 september naar het Openluchttheater.
The New Power Revolution komt op 14 september naar het Openluchttheater. persfoto new power generation

Nazomeren in het Openluchttheater

3 september 2018 om 11:01 Uit-cultuur/nieuws

EDE Er staan nog drie concerten geprogrammeerd in het Openluchttheater Ede in de maand september. Het laatste concert vindt plaats op zaterdag 22 september met De Dijk. Al snel bleek dat De Dijk een geweldige afsluiter wordt, want de kaartverkoop ging razendsnel en het theater is volledig uitverkocht. Maar voor het laatste concert van dit seizoen, zijn er nog twee concerten in september: Hollandse Avond en The New Power Revolution.

Op zaterdag 8 september is er een Hollandse Avond. Deze avond staat helemaal in het teken van het Nederlandstalige lied. Echte Vrienden: Django Wagner, Frans Duijts en Peter Beense hebben met zijn drieën de geweldige singel 'Muziek is ons leven'. De mannen zingen hun grootste hits zowel solo, in duet als in trio. Maar ze nemen nog meer vrienden mee naar het Openluchttheater Ede. Ook Ferry de Lits, Nelis Leeman en Wesley Klein maken deze Hollandse avond compleet. Kortom: Feest met deze volkse zwaargewichten. De Hollandse Avond begint om 20.00 uur en de ticketprijs is 17,50 euro.

THE NEW POWER REVOLUTION Deze band is ontstaan uit een wederzijdse liefde voor de iconische artiest Prince. Niet alleen de grootste hits als Purple Rain en Kiss komen voorbij, maar ook andere nummers die deze zanger, in de jaren '80 en '90 tot een onmiskenbaar muziekfenomeen maakte. Scheurende gitaarsolo's, strakke band-arrangementen, spontane improvisatie en puur entertainment. Dat is wat je kunt verwachten van The New Power Revolution. Vrijdag 14 september spelen ze om 20.30 uur, de ticketprijs is 15 euro.

DE DIJK Een van de beste Nederlandse bands, De Dijk, sluit het seizoen van het Openluchttheater in een volledig uitverkocht huis. Zaterdag 22 september rijden ze met hun busje naar Ede voor een groots optreden "Allemansplein". Na dit concert kijken we terug op een heel succesvol seizoen in een prachtige zomer en maken we ons op voor seizoen 2019.

VRIEND Het Openluchttheater Ede steunen kan, door 'vriend' te worden. Met deze vriendschap wordt de Stichting Openluchttheater Ede geholpen om voorstellingen te programmeren. Vrienden geniet daarnaast van extra's. Alle informatie en voordelen als Vriend van het Openluchttheater, afgekort VOLT, is te vinden op de website. Hier zijn ook nog kaarten te bestellen voor de Hollandse Avond en The New Power Revolution: www.openluchttheaterede.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie