Edgar Kruyning en Maarten Pels in de grote fitnesszaal van WINNR
Edgar Kruyning en Maarten Pels in de grote fitnesszaal van WINNR Audrey Kruyning

Vernieuwde samenwerking WINNR en Budo Academy Physical

29 september 2018 om 15:25 Sport/sport Deel je nieuws

“Met frisse energie vooruit!”aldus eigenaar Maarten Pels van WINNR Healthclub.

Samen met Edgar Kruyning, eigenaar van Budo Academy Physical, slaan zij de handen ineen voor een toekomstbestendige samenwerking.

Afgelopen weekend was de primeur, de gezamenlijke Open Dag. “Dat voelt goed en vetrouwd” vervolgt Kruyning. “Sinds 1991 ben ik al bezig met mijn levenswerk Budo Academy Physical, eerst was dit geïntegreerd binnen het sportcentrum, sinds 2014 is de Budo Academy een zelfstandig bedrijf geworden”. Maarten Pels heeft sinds april dit jaar het sportcentrum overgenomen en is vol gas bezig met innoveren en renoveren van WINNR. “Op dit moment wordt de voorgevel aangepakt en zal in november gereed zijn. De Spinningbikes zijn dit weekend volledig vernieuwd. De doucheruimtes en kleedkamers zullen snel worden aangepakt en ook de fitnesszaal staat op de planning om een metamorfose te krijgen” vertelt Maarten met veel enthousiasme. Zijn ogen gaan glinsteren als hij zijn verhaal vertelt.

Na een langdurige ziekteperiode van Edgar Kruyning, is hij weer hersteld en kan hij zijn levenswerk verder voortzetten. “Budo is my way of life en daar horen vallen en opstaan bij. Maarten Pels zijn instelling, de bedrijfsvoering en filosofie van WINNR Healthclub sluiten helemaal aan bij de visie van Budo Academy Physical. Het leuke is dat Maarten zelf ook een doorgewinterde budoka is,” aldus Kruyning.

Maarten vervolgt: “Samen met mijn WINNR Team hebben we de schouders eronder gezet en bouwen we met zijn allen om het bedrijf nog mooier en beter te maken. We stellen de doelen van de klanten centraal en begeleiden iedereen op zijn niveau. Met de samenwerking van het Budo Academy Physical team, kunnen we nog sterker inspelen op de behoefte van klanten.”

Beide eigenaren stralen enorme passie voor hun bedrijven uit. “We geloven beiden in elkaars bedrijf” zeggen Maarten en Edgar in koor. 

Voor meer informatie zie www.Winnrhealthclub.nl en Budoacademyphysical.nl

Edgar Kruyning en Maarten Pels in de Budozaal van Budo Academy Physical
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie