Advendo'57 heeft geen kind aan Barneveld

29 september 2018 om 19:04 Sport/sport

EDERVEEN ,,Het is dat wij een slechte eerste helft hebben gespeeld. Anders hadden wij met meer dan dubbele cijfers van Barneveld kunnen winnen. Nu wordt het maar 6-0'', had Advendo trainer Jan Fluit gezien.

,,De eerste drie kwartier waren wij slordig aan de bal'', stelde Jan Fluit. ,,Via Marien van Roekel, Jaap van Doorn en Mark van Kessel waren er wel kansen. Op slag van rust werd het toch 1-0 door Jaap van Doorn op aangeven van Marien van Roekel.''

Na de rust hadden Izak van Vuren en Richard Lokhorst de posities van Peter Roks en Evan van Plaggenhoef overgenomen. ,,Ik had aangegeven dat wanneer we snel de 2-0 zouden maken, we over Barneveld zouden heen lopen. Dat gebeurde ook. Marien van Roekel scoorde op aangeven van Martijn van den Dikkenberg.''

Via drie keer Jaap van Doorn (op archief foto) en Rik Kelderman werd het uiteindelijk 6-0. ,,Als Barneveld zo blijft spelen, gaan niet veel ploegen tegen hen punten verspelen. Volgende week tegen SDS'55 is het andere koek. Dan zullen we de eerste helft wel bij de les moeten zijn.''

,,Voor mij een bijzondere wedstrijd. Ik heb daar vijf jaar met heel veel plezier gewerkt. Het is een prachtige club met fijne mensen. Ik verwacht ook dat zij extra gemotiveerd zijn omdat ik nu de trainer van de tegenstander ben'', besluit Jan Fluit.