Theo Beumer

Fortissimo geeft zege uit handen

29 september 2018 om 20:04 Sport/sport

EDE Fortissimo (archieffoto rode shirts) nam tegen GVC een 2-0 voorsprong. Maar in de laatste minuut scoorden de Wageningers de winnende treffer: 2-3", had trainer Paul Bremer genoteerd.

De start van Fortissimo was naar wens.

,,Binnen een minuut scoorde Roy Bijsterveld al op aangeven van Jordy Vink. Als Jordy Vink zelf de 2-0 maakt ga je er eens goed voorzitten. Het was overigens een curieuze goal. De voorzet werd door Roy Bijsterveld gemist en de Wageningse doelman daardoor verrast", glunderde de Fortissimo trainer.

Maar het plezier ebde binnen het half uur weg.

,,GVC werd sterker en kwam niet onverdiend op 2-1. In de pauze iets anders gaan spelen om de verdediging wat te stabiliseren."

Lang leek de thuisclub de drie punten in eigen huis te gaan houden.

,,Maar in de laatste vijf minuten gebeurde wat er al lang inzat. Vanuit een corner waarbij onze verdediging niet oplette viel de 2-2. En in de laatste minuut leverde een mooie Wageningse aanval zelfs de 2-3 op. Jammer voor met name Jip van de Peppel. Hij was misschien wel de beste man op het veld, maar liet bij 2-2 in een 1op 1 situatie na de winnende treffer te produceren."

In blessuretijd kreeg Roy Bijsterveld een bal op drie meter niet over de doellijn.

,,Nogmaals een al met al niet onverdiende zege voor GVC. Een goede ploeg, die met Stroe door mij hoog wordt ingeschaald. Bij Fortissimo lopen de personele problemen door blessures behoorlijk op. Deze week maar eens kijken hoe groot de schade is, en welke mogelijkheden er zijn bij het tweede elftal of jeugd", sloot Paul Bremer af.