SDS '55 geeft eerste helft niet thuis tegen Hoevelaken

29 september 2018 om 20:08 Sport/sport

WEKEROM SDS '55 (archieffoto groene shirts) heeft op eigen veld een 0-2 nederlaag geleden tegen Hoevelaken.

,,Nuchter bezien hebben we het in de eerste helft weggegeven. Hoevelaken was gewoon agressiever. Wij gaven in de duels niet thuis", keek SDS '55 trainer Marcel van der Hoop teleurgesteld terug.

De trainer zag na een half uur binnen twee minuten de gasten uitlopen naar 0-2. De doelpuntenmakers waren Joeri van den Hoeven en Edwin Duijst.

,,Met twee kleine mogelijkheden gingen we met 0-2 de rust in. Ik moet zeggen dat er de tweede helft beter is gespeeld."

SDS'55 zette de gasten onder druk maar wist niet te scoren.

,,Dan ebt het geloof wat weg. Hoevelaken kreeg ook de betere kansen. Zeker omdat we risico's namen. Of het 0-3 wordt maakt dan niet meer uit. Deze week de ruggen rechten en zaterdag tegen Advendo '57 weer bij de les zijn", besloot Marcel van der Hoop.

SDS '55 gaat zaterdag op bezoek bij het Ederveense Advendo '57. Een dorpenclash waarbij vaak op het scherpst van de snede wordt gespeeld.