Makkelijke overwinning voor BSVO heren

30 september 2018 om 13:58 Sport/sport Deel je nieuws

De Heren van BSVO zijn goed aan het nieuwe seizoen begonnen, want ook de wedstrijd tegen WaHO 4 werd met 0-4 gewonnen. Daardoor staan ze voorlopig bovenaan in de derde klasse H.
Het is altijd even afwachten hoe de samenstelling van de teams van WaHo is, want met een lichting nieuwe studenten, komen er ook weer andere spelers bij. Al snel werd duidelijk dat er in WaHO 4 spelers zaten met weinig ervaring. In de eerste set deed BSVO het nog voorzichtig aan, want de angst op blessures door te enthousiaste tegenstanders was er wel degelijk. Daardoor lukte het WaHo nog om 14 punten te maken.

In de volgende 3 sets was er weinig tegenstand meer en BSVO kon naar hartenlust aanvallen. In de laatste set lukte er niets meer bij WaHo, waardoor niet eens alle spelers van BSVO aan serveren toekwamen.

 

Gestaakte wedstrijd

 

Voor de Dames van BSVO was de wedstrijd tegen Tivoc 2 snel voorbij. Al in de eerste set liep Dagmar van Veldhuizen een ernstige knieblessure op bij het neerkomen na een aanval. Ze moest daarvoor naar het ziekenhuis en daardoor waren er niet genoeg speelsters meer beschikbaar om de wedstrijd te vervolgen. In onderling overleg werd besloten om de wedstrijd te staken.
Voor Dagmar lijkt het erop dat ze voorlopig niet meer kan spelen. Dat is voor haarzelf en voor de BSVO Dames een flinke teleurstelling.
 

Programma:

Dinsdag 2 oktober, dames:

Xanthos D1 - BSVO, 21.00 uur, de Wanmolen te Zetten

Zaterdag 6 oktober, heren:

BSVO – Woudenberg 4, 15.00 uur, SERO te Otterlo

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie