Korfballers Reehorst 45 geven PSV Eindhoven het nakijken

30 september 2018 om 15:57 Sport/sport Deel je nieuws

Op zaterdag 29 september nam Reehorst ’45 het op tegen PSV in Eindhoven. Na het onnodige verlies van vorige week tegen Keizer Karel had de ploeg van coach De Graaf maar één opdracht: “winnen”! Vanaf het startsignaal had Reehorst ’45 de regie in handen. Verdedigend stond Reehorst ’45 sterk en aanvallend werden veel kansen gecreëerd. De afronding liet echter nog te wensen over.  Reehorst ’45 wist wel uit te lopen en ging met een stand van 6-9 de rust in.

De Graaf gaf aan redelijk tevreden te zijn, maar gaf wel tactische verbeterpunten aan. Direct na aanvang van de tweede helft scoorde Reehorst ’45 twee belangrijke doelpunten, waardoor een gat van vijf punten ontstond. Reehorst ’45 kwam hierdoor nog beter in het spel en PSV kwam er niet meer aan te pas, waardoor PSV tegen een steeds grotere achterstand aankeek. De eindstand van de wedstrijd was 9-19.

De coach van de Edenaren was blij met deze welverdiende punten, maar vond wel dat het echt nog beter had gekund.

Op zaterdag 6 oktober om 15.30 uur zal Reehorst ’45 het op ‘t Schuttersveld opnemen tegen Klimop.