Afbeelding
CTS IT

Challenge Café daagt IT-talent uit

24 oktober 2018 om 17:30 Advertorial_1

EDE CTS IT Ede houdt op donderdag 1 november het zogenaamde CTS Challenge Café voor IT-talenten van alle leeftijden. Honger naar brainsnacks, clinics, een hackathon en vr gaming? Sta je op doorbreken naar een volgend level in je IT-carrière? Wil je een update van de nieuwste ontwikkelingen in het vak? Directeur Hannes de Paauw, bekend als sponsor van de Heideweek, vertelt er graag meer over.   

,,We gaan keihard gamen. Zeker! Maar wie in ons Challenge Café mag, krijgt meer. We creëren een unieke ervaring. Met een clinic van Maarten van der Boon. Hij praat ons bij over trends in techniek en technologie. Hij is een pro op het gebied van organisatiestrategie, innovatie en communicatie", vertelt De Paauw. ,,Wie meedoet aan het CTS Challenge Café ervaart de impact van Lego® Serious Play®, de methode waarmee Van der Boon organisaties op een hoger plan brengt."

Waarom doet CTS IT dit?
,,
We houden van fun. Ook hebben we het razend druk. Dus we willen uitbreiden. Maar niet zomaar. We willen groeien zoals alleen wij dat kunnen. Vanuit het hart van ons team. We zoeken mensen die bij ons passen. Leeftijd boeit niet. Als ze maar goed zijn in IT, ons tempo aankunnen en feeling hebben met onze passie. Daarom dus ons CTS Challenge Café. Exclusief. Alleen voor mensen die goed zijn in hun vak en willen doorbreken naar een volgend level."

Wat is CTS IT voor bedrijf?
,,Wij houden van IT en wij houden van mensen. Dat is het fundament van onze werkwijze. Wij brengen mensen, bedrijven en IT bij elkaar. Vraagstukken brengen wij terug tot de kern en wij maken niets ingewikkelder dan nodig. We bieden het bedrijfsleven slimme en persoonlijke IT-toepassingen die het werken en het leven leuker en succesvoller maken. Verbinden, koesteren en vereenvoudigen. Voor het werk en voor het leven. Dat is onze missie. Vorig jaar was CTS IT trotse winnaar van het Business Event Ede. We werden daar onderneming van het jaar en dat gaf een flinke boost. We zijn een gezond bedrijf met een stevige positie in de markt."

Wat maakt CTS IT een fijne werkgever?
,,Bij ons groeit iedereen. Maar niet zomaar. We doen alles vanuit passie voor IT, voor mensen, voor kwaliteit. Vanuit feeling met onze kernwaarden connect, treasure, simplify. Hoe dat is, ervaar je tijdens een CTS Challenge Café. Je kunt daarover ook meer lezen op www.cts-it.nl."

U wilt mensen ontmoeten die op het punt van doorbreken staan?
,,Zeker. Ik weet zeker dat die er zijn en nu op het puntje van hun stoel zitten. Dus hen nodig ik van harte uit: check in via www.ctschallengecafe.nl voor een onvergetelijke ervaring."

w ctschallengecafe.nl 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie