Afbeelding
AVROTROS/ NPO 3

Hunted-deelnemer Rob gepakt in Ede

30 oktober 2018 om 06:35 lokaal

EDE Een van de deelnemers van het programma Hunted op NPO 3 werd tijdens zijn vlucht aangehouden in Ede. Dat was maandagavond te zien in de tweede aflevering. De 44-jarige deelnemer Rob Schenk had zich verstopt bij voor hem onbekenden in een nieuwbouwwoning in de straat Bivak op het voormalige kazerneterrein in Ede, maar hij werd door de hunters gepakt. 

Rob, die die dag ook nog eens zijn verjaardag vierde, had net daarvoor met een prepaidtelefoon met zijn vrouw gebeld vanaf carpoolplaats Wolfheze langs snelweg A12. De hunters achterhaalden zijn locatie aan de hand van een kenteken van de broer van de vrouw bij wie hij zat. Die broer had deelnemer Rob even naar de carpoolplaats gereden, omdat hij niet in Ede wilde bellen. Slim gedacht, maar helaas, de hunters wisten hem te vinden en pakten hem alsnog. 

HUNTED In het televisieprogramma Hunted slaan twaalf gewone burgers op de vlucht om drie weken uit handen te blijven van een speciale opsporingsdienst. De opnames voor aflevering twee waren op 18 juni 2018. Maandagavond 29 oktober was de aanhouding van Rob in Ede te zien bij AVROTROS op NPO 3.

Mail de redactie
Meld een correctie

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie