Hondenuitlaatservice/opvang/thuiszorg dieren gestart

12 november 2018 om 13:13 Nieuws Deel je nieuws

Na 30 jaar lang vele beroepen uitgeoefend te hebben, heb ik na het neerstrijken in Overberg gedurfd de grote sprong te wagen. Ik ben voor mezelf begonnen in datgene dat mijn grote passie heeft: Honden (i.c.m. wandelen in de natuur). Een uitlaatservice en opvang/thuiszorg in de regio Ede, Veenendaal, Renswoude, Scherpenzeel, Overberg.

Ik ben Sigrid, geboren tussen de honden en vanaf die geboorte nooit meer zonder ze geweest. Ik begrijp honden (beter dan mensen) en ga op natuurlijke wijze met ze om.

Als jong meisje in een groot gezin zorgde ik altijd voor onze vele honden (en andere dieren). Ik wandelde uren met ze, voerde ze, voedde ze op, verzorgde de vachten, nagels, maakte tanden schoon, ging met ze naar de dierenarts. Het zorgen voor dieren, met name honden, is voor mij een manier van leven geworden. Ik leef naar mijn honden.

Met mijn honden heb ik gedurende mijn leven vele takken van de hondensport beoefend: Gehoorzaamheid, flyball, behendigheid, VZH, IPO. Hiermee kwam ik altijd weer in de wedstrijdsfeer, maar na jaren succesvol meegedraaid te hebben bij IPO-wedstrijden, ging de knop om. Nu neergestreken in Overberg is er rust gekomen. Ik kan nu gewoon 'zijn' met mijn honden en wil dat combineren met mijn hondenuitlaat/opvang/dierenthuiszorg onderneming.

Hierin is er veel mogelijk; ik ben vrij flexibel in tijden dus alles wat men niet op mijn site kan vinden, is bespreekbaar.

https://uitlaatservice-dwarreltje.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie