loopbaancoach Priscilla Vreugdenhil
loopbaancoach Priscilla Vreugdenhil Oh Belle

Op zoek naar (ander) werk? Doe mee met de Nationale Werkbezoekdag op 21 november 2018!

13 november 2018 om 10:47 Nieuws Deel je nieuws

Tijdens de Nationale Werkbezoekdag op 21 november 2018 openen honderden organisaties hun deuren om nieuwsgierige werkzoekenden een ‘kijkje in de keuken’ te geven. Doel is het leggen van contacten en het voeren van netwerkgesprekken binnen bedrijven en publieke instellingen. Om werkzoekenden goed voor te bereiden op deze dag, helpt loopbaancoach Priscilla Vreugdenhil door netwerktips te delen.

250 organisaties openen hun deuren
Tijdens de Nationale Werkbezoekdag kunnen nieuwsgierige werkzoekenden binnen kijken bij bedrijven. Intussen zijn er ruim 250 organisaties aangesloten die meedoen op 21 november. Loopbaancoach Priscilla Vreugdenhil: “In de regio Ede hebben we een mooi palet aan organisaties die meedoen: Opella (zorg), CNS Ede (onderwijs), de Gemeente Ede (dagdeel meelopen met wethouders) en nog 2 organisaties in de automotivebranche. Op de website van de Werkbezoekdag staat het totale overzicht van werkgevers. Of benader zelfstandig het bedrijf dat jouw interesse heeft. De Nationale Werkbezoekdag is een perfect excuus om ergens binnen te komen en een netwerkgesprek in te plannen.”

Coaches helpen bij voorbereiding
Om te zorgen dat werkzoekenden het beste uit deze dag halen, hebben 100 loopbaancoaches zich als ambassadeur verbonden aan de Nationale Werkbezoekdag. Eén van hen is Priscilla Vreugdenhil, ze is ambassadeur in de regio Ede. Loopbaancoaches weten als geen ander hoe werkzoekenden het beste van zichzelf kunnen laten zien en hoe ze zich goed kunnen voorbereiden op een succesvol werkbezoek. Je kunt je aanmelden voor een gratis coachgesprek met haar ter voorbereiding op de Nationale Werkbezoekdag. Er is beperkte ruimte.

Loopbaancoach Priscilla Vreugdenhil geeft netwerktips
Toen Priscilla Vreugdenhil hoorde over de Nationale Werkbezoekdag, hoefde ze niet lang na te denken om zich aan te sluiten: “Anno 2018 is netwerken erg belangrijk tijdens de zoektocht naar een baan, daarom is het geweldig als organisaties hun deuren openen zodat werkzoekenden langs kunnen komen voor een vrijblijvend netwerkgesprek”. Als coach begeleidt zij regelmatig mensen bij hun loopbaanvraagstukken. Haar tip voor de mensen uit Ede en omstreken? “Ga actief netwerken en praat met zoveel mogelijk mensen, dit geeft inzicht in de carrièremogelijkheden, bovendien is het hartstikke leuk om bij verschillende organisaties binnen te kijken!”


Kijk op www.werkbezoekdag.nl voor meer informatie en aanmelding.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie