Advendo'57 uitgeschakeld voor beker

27 november 2018 om 22:36 Sport/sport

EDERVEEN Sparta Nijkerk, getraind door Edenaar Eric Speelziek, zou de volgende tegenstander zijn geweest in de tussenronde van de beker. Zover kwam het niet voor Advendo'57. In Beuningen waren de plaatselijke Boys, spelend in de derde klasse zondag, met 1-0 te sterk.

,,Zeker de eerste helft was verschrikkelijk slecht van onze kant'', stelde Jan Fluit klip en klaar. ,,Beuningse Boys was allerminst een wonderploeg, maar speelde wel op het randje. Net voor de rust schoten zij een bal onder onze doelman Gerben Hendriksen binnen.''

,,De tweede helft hebben wij wel gas gegeven. Kregen via Johan van de Kaa (rechts op de archief foto) en Jaap van Doorn twee dotten van de kansen. De bal ging er niet in. Het bleek ook dat teveel jongens hun normale niveau niet haalden. En dan verlies je verdiend met 1-0'', besloot Jan Fluit.

Zaterdag wacht de Ederveners voor de competitie VIOS Vaassen.