Soms kan het net een beetje Anderz

28 november 2018 om 11:37 Nieuws Deel je nieuws

OTTERLO – Fatima Dahman, voormalig directeur van DIRECT Service Groep in Arnhem is begin dit jaar voor zichzelf begonnen. Na twintig jaar ervaring opgedaan te hebben in de flexbranche, werd het tijd haar kennis voort te gaan zetten binnen haar eigen onderneming, die de naam Anderz draagt. Vanuit het landelijk gelegen kantoor in Otterlo, houdt zij zich samen met drie medewerkers bezig met alles op het gebied van payrolling, backoffice en loonadministratie.

De naam Anderz licht zichzelf eigenlijk al toe. De onderneming is anders dan anderen. Waar andere bedrijven zichzelf meer als leverancier profileren, ziet Anderz zichzelf meer als partner van haar klanten. Het bedrijf kent een aantal unieke USP’s, die voor haar klanten waardevol zijn en waarin zij onderscheidend zijn ten opzichte van andere bedrijven.

Anderz houdt zich voornamelijk bezig met payrolling. Dit houdt in dat zij het juridisch werkgeverschap van haar klanten overneemt, waardoor de klant geen enkel risico loopt. Daarnaast wordt klanten veel tijd bespaart, waardoor zij zich volledig kunnen richten op hun corebusiness.

Het bedrijf staat nu een klein jaartje in de steigers en we kijken terug op een succesvolle start van Anderz. “We zijn momenteel nog volop aan het bouwen van het bedrijf en willen ons blijven ontwikkelen. Wij vinden het belangrijk dat we met onze klanten een goede relatie aangaan en behouden. Dit is één van de punten die bij Anderz voorop staan!”

 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie