Elwin Lammers voor zijn kantoor in Gorinchem.
Elwin Lammers voor zijn kantoor in Gorinchem. Jan Noorlandt

Elwin Lammers nu ook in Ede

5 december 2018 om 17:31 Nieuws

EDE ,,Toen ik moest kiezen tussen de liefde voor een vrouw of mijn liefde voor Ede won de eerste. Maar Ede blijft mij trekken. Mijn familie woont er, ik heb er veel vrienden en ik vind er mijn geliefde voetbalclub Blauw Geel ‘55. Dat ik toch weer een beetje terug ga naar Ede door middel van een tweede administratie- en belastingadvieskantoor, komt dus niet uit de lucht vallen.’’ Aan het woord is Elwin Lammers van Lammers Administraties & Belastingadvies.

Ted Walker

Lammers (36) verhuisde voor de liefde van zijn leven naar Gorinchem. Een soort van noodgedwongen, omdat zijn vrouw daar een eigen praktijk voor verloskunde heeft. Inmiddels heeft Lammers daar ook zijn eigen onderneming: Lammers Administraties & Belastingadvies. ,,Het is prachtig hier in Gorinchem, maar ik heb vanaf het begin af aan de wens gehad om uiteindelijk ook in Ede een zaak op te bouwen. Daar liggen mijn roots en dat blijft toch echt aan me trekken’’, vertelt Lammers.

TWEEDE KANTOOR
Op zaterdag 1 december gaat die wens in vervulling. In ‘Het Nieuwe Kantoor’ (HNK), aan de Bennekomseweg 41 (het Horapark) in Ede, opent Lammers een tweede kantoor.
,,In Ede willen we dezelfde kwaliteit en service bieden. In Gorinchem heb ik inmiddels twee mensen in dienst genomen. Ik ga ervan uit dat, als we onze dienstverlening op dezelfde wijze in Ede aanbieden, er hier ook iets moois kan opbloeien.’’

WETEN WAT ER SPEELT
Die dienstverlening is met name gericht op anticiperen, overleggen en samen op het juiste moment de goede keuzes maken. ,,Wij zullen ons nooit verstoppen achter de computer’’, zegt Lammers. ,,Een goed advies geef je alleen wanneer je weet wat er speelt bij je relaties. Achteraf jaarcijfers of een aangifte opstellen kan elk kantoor, maar juist door vooruit te kijken kan je fiscale kansen benutten. Wij willen gedurende het jaar inzicht hebben in de cijfers van een klant en die mag er op zijn beurt vanuit gaan dat wij vanuit dát inzicht de juiste adviezen geven. Wij gaan daarom met regelmaat langs bij onze klanten. Niet om te pushen, niet om te verkopen, maar om mee te denken. Samen een kop koffie drinken en naar de toekomst kijken.’’

MAANDABONNEMENTEN
Dat Lammers niet bij zijn klanten langs gaat om er in eerste instantie zelf beter van te worden, is geborgen in de bedrijfsformule. Lammers Administraties en Belastingadvies werkt namelijk niet volgens de methode ‘uurtje-factuurtje’, maar met maandabonnementen. De prijs van een abonnement is simpel uit te rekenen via de website van het bedrijf. ,,Helder en eerlijk, geen uurtarieven, facturen uit nacalculatie of andere onaangename verrassingen achteraf."

CONTACT
Nieuwsgierig geworden naar Lammers Administraties en Belastingadvies? Bel gerust eens met Elwin Lammers of zijn collega Thomas Boerma. Ze zijn bereikbaar via telefoonnummer 06-50411540 of 06-46700703.

w lammers-administraties.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie