Afbeelding
Theo Beumer

Rookbeleid aangepast bij DTS Ede

30 november 2018 om 10:21 Sport/sport

EDE DTS Ede hield donderdagavond haar Algemene Leden Vergadering.

,,Daarin zijn een drietal belangrijke beslissingen genomen'', liet voorzitter Jeroen Been weten. ,,Het kledingplan voor het komende seizoen is aangenomen. Verder is besloten dat de kantine weer in eigen beheer komt. De huidige pachters komen bij ons in dienst. En het rookbeleid wordt aangepast. Er zal alleen nog maar in rookzones mogen worden gerookt.''

Ook stonden de bestuursverkiezingen op de rol. Voormalig voorzitter Marcel Mosselman komt terug als bestuurslid Algemene Zaken. Voor de vacature van secretaris, stelden zich twee leden kandidaat. ,,Daar zijn we blij mee. We gaan de komende tijd bekijken hoe we dat het beste kunnen invullen'', voegde Been toe.

Verder werd bekend gemaakt dat komende zomer op het C-veld ook kunstgras met verlichting komt en het hoofdveld wordt voorzien van nieuw kunstgras. Tevens zal er komende zomer een budget vrijkomen vanuit de gemeente om de kleedkamers te renoveren.

Ook waren er twaalf jubilarissen, die gehuldigd werden met hun langdurige lidmaatschap. Dat gebeurde door middel van een verenigingsspeld, bloemetje en oorkonde. Jos Dekker is 50 jaar lid, Willem van den Heuvel en Aart van Wakeren 40 jaar. Rick Folsche, Jan-Willem Hazeleger, William Kelderman, Andy van de Kuit, Gert Pater, Rene van de Pol, Lars Wegen, Aart Wiersema en Harold de Zeeuw zijn allemaal 25 jaar lid.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie