De blauwe voorband van Swapfiets is in veel steden al een bekend gezicht
De blauwe voorband van Swapfiets is in veel steden al een bekend gezicht Pleunie de Wild

Swapfiets opent pop-up store in het centrum van Ede

30 november 2018 om 18:17 Sport/sport Deel je nieuws

- Swapfiets: altijd een werkende fiets voor een vast bedrag per maand.
- Bijna 85.000 Swapfietsen met iconische blauwe voorband.
- Nieuwe pop-up store aan Torenstraat 14, tussen de markt en de Oude Kerk.

Ede, 30 november 2018 - Vier maanden na de lancering van het ‘s werelds grootste fietsabonnement in regio Ede-Wageningen, opent Swapfiets nu ook een pop-up store in het centrum van Ede. Het bedrijf verwacht dat de groei met de komst van de winkel in deze regio de komende maanden zal toenemen. De deuren van de Swapfiets pop-up store zijn geopend op maandag 26 november. De winkel aan de Torenstraat zal open blijven tot het einde van dit jaar.

Swapfiets werkt simpel: klanten melden zich aan op de website van Swapfiets. Vanaf €15,- per maand, €12,- voor studenten, krijgen klanten een kwalitatieve fiets met dubbel slot, altijd werkende verlichting en diefstalverzekering. Bij een defect, zoals een lekke band, komt er binnen een dag een fietsenmaker langs aan huis. Deze zal de Swapfiets repareren of ‘swappen’ voor een ander exemplaar. Op deze manier is de klant altijd binnen tien minuten weer onderweg. Klanten die liever geen afspraak maken, kunnen vanaf vandaag ook langskomen bij de winkel op Torenstraat 14.

Swapfiets in Ede
Swapfiets heeft inmiddels bijna 500 abonnementen in de regio Ede-Wageningen. Het fietsabonnement is populair onder studenten in Wageningen van de Wageningen University & Research en maakt op dit moment zijn opmars in Ede. Steven Uitentuis, directeur van Swapfiets: ‘De blauwe banden zijn populair onder studenten, maar ook bij werkenden slaan ze aan. Met ons nieuwe Deluxe7 model, voorzien van zeven versnellingen en een handrem, willen we die markt in Ede verder bedienen.’

Te gekke service
De winkels dragen bij aan het, voor het bedrijf zeer belangrijke, service component. Uitentuis: ‘Het bieden van ‘te gekke service’ is één van onze kernwaarden, en winkels dragen hieraan bij. Veel mensen willen de Swapfiets even in het echt zien, proberen en vasthouden. Bestaande klanten kunnen bovendien altijd binnenlopen voor zowel grote als kleine problemen met hun Swapfiets. Of dit nu het verstellen van een zadel is, het repareren van een lekke band, of alleen voor een kopje koffie, wij staan altijd klaar.’ De pop-up store aan Torenstraat 14 is op maandag geopend van 10:00 tot 13:00, dinsdag tot en met donderdag van 15:00 tot 18:00, vrijdag van 13:00 tot 21:00 en zaterdag van 12:00 tot 17:00. Op zondag is de winkel gesloten. De pop-up store zal tot het einde van dit jaar geopend zijn.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie