Afbeelding
Familie Waaijenberg

Hulpvaardige man helpt jarige Milan

4 december 2018 om 12:15 lokaal

EDE ,,Het is zo fijn te weten dat de wereld toch niet alleen maar uit slechts nieuws bestaat.'' Aan het woord is Vera Waaijenberg uit Ede. Wat is er gebeurd?

Zoon Milan was maandag jarig en hij mocht een toetje uitzoeken voor zijn verjaardag. Hij kreeg van zijn vader 10 euro mee en ging op zijn fiets naar de Albert Heijn Parkweide. ,,Enthousiast als hij was, heeft hij diverse toetjes ingepakt: vla, kwark en veel ijsjes. Aan iedereen van het gezin had hij gedacht'', zegt zijn moeder.

Bij de kassa legde hij alle spulletjes netjes op de band en gaf de kassamedewerker zijn 10 euro. En toen gebeurde het: ,,De boodschappen bleken 25,82 euro te zijn. Achter Milan stond een man en die zei: 'geef jouw 10 euro maar aan de kassamedewerker en ik betaal de rest voor je'. Milan zijn verjaardag kon natuurlijk niet meer stuk.''

Vera Waaijenberg heeft via Facebook een oproep gedaan om deze vriendelijke man (,,zonder baard en rode mantel'') te kunnen vinden. ,,Wij zouden hem graag willen bedanken en hem het geld willen terug geven.''

Deze vriendelijke man kan contact opnemen via ede.stad@bdu.nl, dan zorgt de redactie dat de gegevens bij Vera en Milan terecht komen.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie