Cor Lourens – “De kracht van Spinazie” – olieverf op paneel – won vorig jaar de publieksprijs
Cor Lourens – “De kracht van Spinazie” – olieverf op paneel – won vorig jaar de publieksprijs Huis Kernhem

25e AmateurXpositie Huis Kernhem

8 december 2018 om 09:58 lokaal Deel je nieuws

De jaarlijkse AmateurXpositie van Huis Kernhem is een begrip bij kunstminnend Ede en viert dit jaar het 25-jarig jubileum. Traditioneel is de expositie ook nu weer rond de jaarwisseling.

Huis Kernhem biedt in die periode een podium aan amateurkunstenaars uit de gemeente Ede. Volgens open inschrijving kan iedere amateurkunstenaar zich inschrijven met één werk. Het is een unieke mogelijkheid om je talent aan de wereld te tonen.

Aanmelden

De jubileumexpositie loopt van 22 december 2018 t/m 13 januari 2019. Wanneer je belangstelling hebt om ook te exposeren kan je je daarvoor op woensdag 12 december 2018 aanmelden via de website van Huis Kernhem. Op die dag kan je je vanaf 19.00 uur tot 23.59 uur middels een formulier inschrijven. Er is plek voor circa 50 werken. Na inschrijving wordt ieder in de dagen daarna persoonlijk op de hoogte gebracht of het werk is geselecteerd voor de expositie.

Jury- en Publieksprijs

Aan de 25e AmateurXpositie zijn ook prijzen verbonden. Alle werken zullen worden beoordeeld door een vakkundige jury. Voor de drie meest bijzondere werken zijn er geldprijzen beschikbaar a € 150,-, € 100,- en € 50,-. Alle bezoekers van de expositie in Huis Kernhem kunnen ook een stem uitbrengen op hun favoriete werk. Het werkstuk met de meeste stemmen wordt beloond met de publieksprijs van € 100,-.

Hou voor meer en actuele informatie over de 25e AmateurXpositie de website van Huis Kernhem in de gaten.

Zie ook: www.huiskernhem.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie