Advendo'57 klaagt niet over gelijkspel

8 december 2018 om 19:28 Sport/sport

EDERVEEN ,,Wij mogen niet klagen over de 1-1 bij CJVV'', bekende Jan Fluit. ,,De tweede helft gingen wij bij een 1-0 achterstand va banque spelen. Daardoor kreeg CJVV kansen de wedstrijd te beslissen. Django Donker (op archief foto) hield ons toen op de been. Uiteindelijk was het Jaap van Doorn die vijf minuten voor tijd uit een corner van de ingevallen Johan van de Kaa voor de 1-1 zorgde.''

,,De eerste helft was gelijkwaardig'', oordeelde de Advendo trainer. ,,CJVV heeft een heel jonge talentvolle ploeg, met een voorhoede van gemiddeld 18,5 jaar oud. Wij hadden zeker met Jaap van Doorn, een vrije trap van Rik Kelderman en Martijn van den Dikkenberg onze kansjes. Echter hebben de laatste weken er patent op dat de eerste de beste kans van de tegenstander een doelpunt is. Dat was nu ook het geval. Overigens prachtig binnen gekopt (Kees Hoekstra).''

,,De tweede helft gingen we één tegen één spelen. Jaap van Doorn had een 100% kans. Maar CJVV had de trekker kunnen overhalen. Dat gebeurde gelukkig niet. Al met al ben ik best tevreden met een punt in een lastige uitwedstrijd. De jongens hebben ook hard geknokt.''

Door het gelijke spel zakt Advendo naar positie zes. ,,De verschillen vanaf plaats drie zijn minimaal. Belangrijk is wel dat ze komende week Zwart Wit pakken. Dan blijven we toch in de subtop hangen'', besluit Jan Fluit.