Afbeelding
Theo Beumer

Edesche Boys verliest bij SDOO

9 december 2018 om 19:00 Sport/sport

EDE Vijfdeklasser Edesche Boys verloor bij het Heterense SDOO met 4-1.

,,In de eerste helft was het 2-1. Hoewel wij zeker niet slecht speelde waren twee ongelukkige momenten goed voor twee goals van SDOO. Vooral met de tweede hadden we moeite. Vriend en vijand was het erover eens dat het zeker drie meter buitenspel was. Maar de overigens goed fluitende scheidsrechter zag het anders. En hij is de baas", grapte Edesche Boys trainer Jan Beumer.

Het was Dylan van Hasselaar die de aansluitingstreffer: 2-1 scoorde.

,,Lang leek het gelijk te worden. We gingen op jacht en hadden een overwicht. Een foutje van Vincent Lengkeek die de bal verspeelde in plaats van rustig op onze doelman terug et spelen, werd fataal: 3-1."

Beumer zag dat de wedstrijd gaandeweg uit de handen van Edesche Boys glipte. De 4-1 was van statische waarde. De wedstrijd was gespeeld.

,,De winterstop is aangebroken. Veel spelers met pijntjes kunnen herstellen. Een leuk oefenprogramma, met onder andere een wedstrijd tegen SDOO 2, geleid door voormalig Edesche Boys trainer Etienne Jansen staat op de rol. Hij was wel mijn voetbalmaatje maar nooit mijn trainer. Ik vind het leuk dat Etienne volgend seizoen de leiding heeft bij de SDOO-hoofdmacht. Wellicht komen we elkaar dan weer als hoofdtrainers tegen", sloot Beumer af.

Edesche Boys dat 10 februari de competitie hervat tegen Elsweide, sluit als hekkensluiter 2018 af.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie