Afbeelding
Ladies’Circle Ede

Ladies' Circle Ede verkoopt chocoladerepen tegen eenzaamheid

11 december 2018 om 08:55 lokaal

EDE Ladies' Circle Ede is een serieuze handel in Tony's Chocolonely repen begonnen. De serviceclub voor vrouwen in Ede wil zo geld inzamelen voor hun jaarlijkse evenement voor ouderen die wat meer aandacht nodig hebben. De repen hebben een bijzondere wikkel, ontworpen door illustratrices Ginny Ranu (Studio Stardust) en Robin van der Aa (Studio Roo).

Ladies' Circle Ede organiseerde eerder dit jaar en in 2017  een dagje uit voor eenzame ouderen in Ede. ,,Wij gaan hiermee door, de plannen voor het volgende evenement worden al gemaakt", zegt Marjoescha van Alphen, voorzitter van de Ladies' Circle Ede. ,,Wij willen graag bij een breder publiek aandacht vragen voor deze landelijke problematiek en tegelijkertijd geld inzamelen voor ons komende evenement. Want wie houdt er nu niet van Tony's Chocolonely?"

REPEN De repen zijn bedoeld voor zowel bedrijven als particulieren. De winst gaat volledig naar de evenementen, waarvan de eerstvolgende gepland staat op zaterdag 23 maart 2019 in Cultura. De repen kosten vijf euro per stuk en zijn te bestellen via www.ladiescircleede.nl of te koop bij de volgende winkeliers in Ede Centrum en Bennekom: Bij Mij, Boost Conceptstore, Oscar, Hippe Tante. Vanaf vijftig repen wordt de bestelling gratis geleverd. Afhalen kan ook tijdens kantooruren bij film- en animatiestudio REDRUM in Ede. 

Mail de redactie
Meld een correctie

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie