Afbeelding
Theo Beumer

Blauw Geel '55 en David Wagensveld gaan samen door

15 december 2018 om 17:43 Sport/sport

EDE Blauw Geel '55 trainer David Wagensveld (archieffoto) heeft met tweedeklasser Blauw Geel'55 overeenstemming bereikt over contractverlenging. Beide partijen zijn overeengekomen ook in het seizoen 2019/2020 samen te werken.  

,,Nee, geen optie of iets dergelijks. Ik teken altijd voor een seizoen. Dat is voor beide partijen wel zo duidelijk. Het klikt en de intentie door te gaan was aan twee kanten aanwezig. Ik ben er best blij mee. Het bevalt me bij Blauw Geel '55 uitstekend", aldus de inwoner van Leusden.

,,Ook bij ons was er weinig twijfel over een contractverlenging. Zowel spelersgroep, stafleden en bestuur stonden er positief in", laat preses Gert van den Berg namens Blauw Geel '55 weten.

,,Maandagavond heb ik het eerste gesprek gehad, en zaterdagmorgen werd de overeenkomst beklonken. Nee, het verlengen van het contract moet je los zien van de resultaten. Natuurlijk kan het beter, maar soms zit het mee, soms tegen", vult Wagensveld aan.

,,Je moet door de resultaten heen kijken. Ik ben van mening als er een klik is dat meeweegt. Onze selectiegroep is dit jaar misschien wat minder groot dan gewenst. Dat is dan weer de uitdaging voor beide partijen om aan te werken", besluit Van den Berg.

Blauw Geel '55 kon de contractverlenging zaterdagmiddag tegen koploper Woudenberg geen passend vervolg geven. Op eigen veld werd een 0-7 nederlaag geleden.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie