JO8-1 van vv Ede/Victoria
JO8-1 van vv Ede/Victoria J. Wagenaar

Opnieuw kampioenen bij de jeugd van vv Ede/Victoria!!

16 december 2018 om 19:40 Sport/sport Deel je nieuws

Waar vorige week de JO13-1 van vv Ede/Victoria kampioen werd van de najaarscompetitie, sloten de JO8-1 en de JO11-1 zich afgelopen zaterdag 15 december 2018 aan in het kampioensrijtje.

Waar er bij de Onder 8 teams geen uitslagen en standen meer worden gepubliceerd (De KNVB houdt wel de uitslagen bij om teams op het juiste niveau in te delen.) kun je toch zeker, nadat de JO8-1 in de najaarsreeks alle wedstrijden heeft gewonnen, spreken van een terechte kampioen!! Onder begeleiding van de trainers Vincent Pattynama, Jamahl Voois en Stefano Murgia stonden de jongens en meiden klaar voor de laatste wedstrijd van het seizoen. De laatste wedstrijd werd thuis onder grote publieke belangstelling gespeeld en na een klinkende overwinning werd het feest gevierd met fakkels en heus vuurwerk.

De JO11-1 moest met drie punten voorsprong en een beter doelsaldo op bezoek bij de nummer 2 op de ranglijst de JO11-4 van vv Bennekom, het was dus nog niet gespeeld. Voor de rust stond de 0-3 op het scorebord. Voor de eerste time-out in de tweede helft kwam Bennekom echter sterk terug tot 3-3 en met een gegeven penalty konden zij zelfs op voorsprong komen. Door een geweldige redding van keeper Eamon Rouw bleef de 3-3 staan. In het laatste kwart van de wedstrijd liep Ede/Victoria door een paar mooie uitbraken toch uit naar 3-7. Hierdoor was het kampioenschap meer dan verdiend voor het team van de trainers Peter Rouw en Bart-Jeroen Terpstra.

Met drie kampioensteams binnen de jeugd van vv Ede/Victoria kan gesproken worden van een zeer succesvolle eerste seizoenshelft! Zoals vorige week ook al over de jeugd van vv Ede/Victoria werd geschreven lijkt de jeugd inderdaad de toekomst te hebben.

JO11-1 aan de kinderchampagne
JO11-1 van vv Ede/Victoria