Beginnerscursus hardlopen bij Climax
Beginnerscursus hardlopen bij Climax Runnersworld

Beginnerscursus hardlopen bij Climax

17 december 2018 om 14:33 Sport/sport Deel je nieuws

Heb je je ook voorgenomen om in het nieuwe jaar meer te gaan sporten en lijkt hardlopen je leuk? Vind je het echter ook zo moeilijk om die eerste stap te maken? Dan is de beginnerscursus hardlopen van Runnersworld Ede en Climax misschien iets voor jou.

 

Samen met “medebeginners” ga je zes weken lang op zaterdagochtend (9.00 uur) en/of dinsdagavond (19.30 uur) hardlopen. Je komt op mooie plekjes in de omgeving en je traint onder begeleiding van een professionele hardlooptrainer van Atletiekvereniging Climax. Dé manier om gezellig, leuk en sportief over die drempel heen te gaan.

 

Eerste training start op dinsdag 8 januari 2019. 
Deze eerste training begint met een informatie- en kennismaking gedeelte waardoor de eerste training plaatsvindt vanuit de Runnersworld winkel. De volgende trainingen starten bij Atletiekvereniging Climax.

 

De kosten zijn € 29,50 voor de zes weken. Bij inschrijving ontvang je een kortingsbon van 20 euro in te wisselen bij aankoop van hardloopschoenen bij Runnersworld Ede.

 

Heb je interesse? Vraag in de winkel even naar meer informatie. Inschrijven kan via de Runnersworld winkel of info@runnersworldede.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie