Afbeelding
Gerwin van Luttikhuizen

Winterse gezelligheid rond de Doesburgermolen

27 december 2018 om 17:15 lokaal

EDE De omgeving van de Doesburgermolen stond donderdag weer in het teken van de inmiddels traditionele midwinterwandeling door de Doesburgereng tussen Lunteren en Ede. Dat zorgde voor heel wat winterse gezelligheid.

Terwijl de wandelaars terugkeerden van een verfrissende wandeling, stond er rond de molen een eindejaarssfeer op hen te wachten. Dagactiviteitencentrum In Goede Aarde zorgde voor koffie, glühwein, chocolademelk, erwtensoep en warme vuurkorven. De kinderen konden zich rijkelijk vermaken met het verwarmen van marshmallows boven het vuur.

A capella-koor Tarantella zorgde voor kerstliederen en er kon genoten worden van de eindejaarsklanken van Stichting De Dijkbloazers met de midwinterhoorns, zowel langs de route als bij de molen.

,,Het begon ooit als een gezellig samenzijn voor de bewoners uit de Doesburger-eng", aldus één van de organisatoren. ,,Maar inmiddels komen de mensen vanuit de gehele regio, om eerst de heerlijke wandeling te doen en vervolgens nog gezellig samen te zijn rondom de molen. Ook dit jaar was het weer helemaal geslaagd!"

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie