De laatste akte
De laatste akte VPVA

€8.000,-- voor Child Support Indonesia bij afscheid Notaris Palko Benedek.

1 januari 2019 om 15:01 Sport/sport Deel je nieuws

Honderden vrienden, relaties en bekenden hebben afgelopen vrijdag notaris Palko Benedek de hand geschud op zijn afscheidsbijeenkomst in Buitenzorg te Ede. 

Geheel in stijl werd de scheidende notaris thuis opgehaald door de Amerikaanse schoolbus van Zoo&Zo en begeleid door fanfarekorps Irene. De stoet vertrok naar Buitenzorg waar een grote feestelijke bijenkomst was georganiseerd.

Als afscheidskado had Palko Benedek gekozen voor een inzameling voor Stichting Child Support Indonesia, voor hulp aan kansarme  kinderen in Indonesie,  waar hij al meer dan 20 jaar bij betrokken is. 

Dat Benedek een geziene notaris was blijkt wel uit de enorme opkomst en uit de opbrengst van zijn actie voor het goede doel. In totaal kon hij  stichting Child Support Indonesia meer dan €8.000,-- overhandigen! Hiermee zorgt Child Support Indonesia voor scholing van meer dan 80 extra kinderen. Ook wordt de donatie aangewend voor de aanleg van een leertuin bij de in aanbouw zijnde nieuwe bibliotheek in een achterstandswijk op het eiland Batam. Kinderen leren hier, naast de gebruikelijke zaken, alles over het milieu, de natuur en het behoud hiervan. Het gebouw werd reeds gefinancierd dankzij een donatie van AFAS-software.

 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie