Afbeelding
Theo Beumer

Paul Bremer blijft bij KSV Fortissimo

17 januari 2019 om 16:36 Sport/sport

EDE Paul Bremer is ook volgend seizoen trainer van zaterdag vierdeklasser KSV Fortissimo.

Eip Janssen

De Edenaar verlengde deze week zijn contract als hoofdtrainer. Hij gaat daarmee zijn derde seizoen in als alleen verantwoordelijk trainer voor de hoofdmacht van Fortissimo.

,,Het is inderdaad geen verrassing. Bij beide partijen was vanaf het begin de intentie samen door te gaan. Paul (Bremer, Red) is een echte Fortissimo clubman. En ook een trainer die de jeugd een kans geeft. Iets dat wij als bestuur heel belangrijk vinden", zegt Arnold van den Bruggen als bestuurslid verantwoordelijk voor de technische zaken bij KSV Fortissimo.

,,Een formaliteit zou ik het niet willen noemen. maar dat er een echte match is tussen mij en de club, is waar. In onze gesprekken is alleen over het voetbaltechnische gedeelte gepraat, de financiën zijn geeneens echt aan bod gekomen. Voor mij als voetbalman zeker niet het belangrijkste", vult Paul Bremer aan.

Zowel Bremer als Van der Bruggen verwachten de overige stafleden ook zullen blijven.

VISIE ,,Ik kan echt met iedereen goed door een deur. Ik heb van niemand gehoord dat zij overwegen te vertrekken. Assistent-trainer Colin Oosterholt, die voor zijn trainersdiploma opgaat, wil ik graag begeleiden bij het eerste. Ik denk dat wij complementair zijn aan elkaar. Het spelletje maar ook de spelers boeien ons zowel als voetballer als als persoon", aldus de hoofdtrainer.

Bij Fortissimo is het beleid dat toekomstgericht wordt gewerkt. In het voetbalhart heeft Paul Bremer een belangrijke stem.

,,Maar vergeet ook de jeugdtrainers niet. Met Martin Speelziek en Mike de Wit heb ik veelvuldig contact. Ik weet dat er echt pareltjes binnen de club aankomen. Maar dat moet nog even de tijd krijgen. Onlangs heb ik een artikel op de Fortissimo site gezet, waarin de toekomst wordt beschreven. Dat wordt echt door de voetbalmensen onderschreven."

CLUBMAN ,,Paul heeft een echt Fortissimo verleden. Hier gespeeld, getraind. Soms verbaas ik mij er weleens over dat leden denken dat hij pas sinds zijn komst als (hoofd)-trainer door het Fortissimo virus is gegrepen. Maar wie met hem in gesprek komt beseft al snel dat Paul Bremer zeker geen eendagsvlieg is", lacht Arnold van der Bruggen.

,,Het is uiteraard zaak deze groep te behouden. Ik ga de komende weken met iedereen in gesprek. Die inventarisatie levert ideeën op voor de toekomst en de weg naar het nieuwe seizoen. Ik ben geen trainer die alleen kijkt naar de stand op de ranglijst. Natuurlijk is dat voor een eerste elftal heel belangrijk. Maar misschien nog belangrijker is dat er elk jaar een weer wat steviger fundament wordt gebouwd. Tenslotte zijn we een aantal jaren geleden bijna op nul begonnen. Dat heb ik in mijn artikel ook aan willen stippen", besluit Paul Bremer.          

Fortissimo bezet in de vierde klasse op dit moment de vierde plaats met kansen op nacompetitie voetbal.

Op zaterdag 9 februari hervat Fortissimo met een thuiswedstrijd tegen koploper Stroe. Een medebepalende wedstrijd of Fortissimo zich kan mengen in de strijd om de eerste plaats, dan wel nacompetitie voetbal moet nastreven.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie