Korfballers Reehorst 45 laten punt liggen in Almelo

20 januari 2019 om 18:59 Sport/sport Deel je nieuws

Afgelopen zaterdag, 19 januari, stond voor Reehorst ’45 de uitwedstrijd tegen Achilles in Almelo op het programma. Het verloop van deze wedstrijd was erg grillig. Reehorst ’45 en Achilles namen steeds opnieuw de regie van elkaar over. Het ene moment nam Reehorst ’45 de leiding, kort daarna haalde Achilles de wedstrijd weer naar zich toe. En zo bleef het de eerste helft doorgaan. De ruststand was 9-11. In het begin van de tweede helft kwam Achilles goed terug en liep zelfs erg uit tot een stand van 17-14. Toen herpakte Reehorst ’45 zich en kwam terug tot 17-17. In de laatste minuut scoorde Reehorst ’45 de 17-18, waardoor Reehorst ’45 de twee felbegeerde punten dacht te gaan pakken, maar in de laatste seconden van de wedstrijd maakte Achilles er nog een gelijkspel van. Met een eindstand van 18-18 werd de wedstrijd afgesloten. Keizer Karel wist wel te winnen en voert nu de poule weer aan, met Reehorst ’45 op de hielen. Het verschil is een punt. Maar dat hoeft niet lang te duren, want de volgende wedstrijd treffen deze twee ploegen elkaar. De volgende wedstrijd van Reehorst ’45 1 wordt op 26 januari 2019 gespeeld om 15.50 uur in Ede (sporthal ‘t Riet).