Afbeelding
Ted Walker

Jan-Jaap van der Poel keert terug bij DTS Ede

22 januari 2019 om 21:08 Sport/sport

EDE Jan-Jaap van der Poel wordt volgend seizoen de trainer van DTS Ede 2. Ruim drie jaar geleden vertrok hij naar VVA om daar in zijn eerste jaar het tweede elftal te trainen om vervolgens twee jaar hoofdtrainer van het eerste elftal te worden. Dit jaar is Van der Poel trainer van de JO19-1 van SDVB. De Edenaar bezit het UEFA-B-trainers diploma.

Komend seizoen wordt Jan-Jaap van der Poel de opvolger van Danny Suitela, die een hoofdtrainerschap heeft aangenomen bij voetbalvereniging Ede/Victoria. Naast het tweede elftal zal Van der Poel ook de JO 8-1 en 2 gaan trainen. Door zijn lange DTS verleden voelde het voor hem een beetje als 'thuiskomen' en is dit de club waarmee hij altijd de meeste binding mee had. Hij wil dan ook graag zijn steentje bijdragen aan de verdere ontwikkeling van DTS Ede.

,,Ik hoop dat we weer stappen kunnen maken als vereniging om uiteindelijk met zo veel mogelijk zelf opgeleide spelers in het eerste elftal te spelen. In mijn geval wordt dat spelers door ontwikkelen en proberen te promoveren naar de hoofdklasse'', laat Van der Poel op de site van DTS Ede weten.

Jan-Jaap van der Poel voetbalde ook bij DTS Ede. Ok was hij actief voor VVA, Advendo en Gronitas. Na zijn actieve voetbalcarrière trainde Van der Poel op sportpark Inschoten al de B1 en A1.

Bron: www.dtsede.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie