Het trainersduo van DVO: Marc Verberk, Jeroen van Brakel en Richard van Vloten.
Het trainersduo van DVO: Marc Verberk, Jeroen van Brakel en Richard van Vloten. Foto via Richard van Vloten

Technisch trio verder bij DVO

23 januari 2019 om 22:10 Sport/sport

BENNEKOM Richard van Vloten, Marc Verberk en Jeroen van Brakel zullen ook volgend jaar de technische staf van de DVO-selectie vormen. Dat maakte de Bennekomse korfbalclub woensdagavond bekend.

Van Vloten (ooit al als speler actief in Bennekom) en zijn vaste compagnon Verberk kwamen na succesvolle periodes bij DSC en KCC/SO natural naar de vallei om met DVO te handhaven en op zijn minst een stabiele middenmoter te gaan smeden van de huidige talentvolle lichting(en) binnen de vereniging. Ondanks het vertrek van twee sterkhouders, het inpassen van nieuwe krachten en de teleurstellende seizoensopening, staat DVO boven de streep na de mooie zege op DeetosSnel. De tweede competitiehelft wordt dan ook met veel vertrouwen tegemoet getreden.

Los van de resultaten is DVO ook uitermate tevreden over de energie, strijdlust en teamgeest die dit trainersduo in de jonge spelersgroep heeft gebracht. De vier thuiswedstrijden tot nu toe waren stuk voor stuk prachtige, doelpuntrijke korfbalgevechten. Er wordt alweer reikhalzend uitgekeken naar het komende treffen met KCC/SO natural, als een nieuwe stap kan worden gezet richting de doelstelling van dit jaar: rechtstreeks lijfsbehoud.

De rol van Jeroen van Brakel als coach van de reserves mag bij bovenstaande absoluut niet onderbelicht blijven. Het Bennekomse tweede team draait onder Van Brakel's bezielende leiding al jarenlang mee in de top van de Reserve Korfbal League. Daarmee levert Van Brakel niet alleen een uitstekende doordeweekse sparringspartner voor het vlaggenschip, maar is hij ook een uiterst belangrijke verbindingsfactor tussen hoofdmacht, reserves en de hoofdcoaches.

Bron: dvo-korfbal.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie