Afbeelding
Theo Beumer

Marcel van der Hoop nieuwe trainer SKV

29 januari 2019 om 22:07 Sport/sport

EDE Met ingang van het nieuwe seizoen is Marcel van der Hoop de nieuwe trainer-coach van SKV. De Edenaar volgt daarmee Kevin van Veen op die na 5 seizoenen SKV verruilt voor Spero. Marcel van der Hoop is in bezit van trainersdiploma UEFA A en heeft een ruime ervaring opgedaan als hoofdtrainer bij Stroe (4  seizoenen) Blauw Geel (5 seizoenen) en SDS '55 (3 seizoenen).

,,SKV is blij met de aanstelling van Marcel voor het komende seizoen", aldus Dick van Kleef, namens het bestuur van SKV. ,,Los van zijn uitstekende CV gaf Marcel in de gesprekken blijk van een kijk op voetbal die uitstekend aansluit bij de visie van SKV. Verder past zijn aanpak en ervaring bij onze jonge, leergierige groep".

Marcel van der Hoop is vanzelfsprekend ook blij met deze aanstelling: ,,SKV is een prachtige club om voor te werken, met uitstekende faciliteiten en nog veel belangrijker een mooie jeugd afdeling die zorgt voor aanwas van talenvolle spelers. Bovendien staat er natuurlijk al een stevig fundament. De komende maanden zal ik al mijn energie nodig hebben bij SDS '55. Maar ik kijk uit naar de Zoom als mijn nieuwe werkplek".

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie