Oude tijden van een scorende Mike Molenaar herleven volgend seizoen bij Blauw Geel '55.
Oude tijden van een scorende Mike Molenaar herleven volgend seizoen bij Blauw Geel '55. Theo Beumer

Mike Molenaar terug naar Blauw Geel '55

30 januari 2019 om 09:34 Sport/sport

EDE Het Edese Blauw Geel '55 heeft in Mike Molenaar (archieffoto) snel de opvolger gevonden voor de vertrokken Aziz Ballouk.

Eip Janssen

Molenaar speelde eerder ook al voor de tweedeklasser. Hij speelde eerder ook voor het Veenendaalse De Merino's, DTS Ede en vanaf het seizoen 2017/2018 voor zondag eersteklasser WAVV (Wageningen).

,,Ik ben heel blij met zijn komst. Dat geeft ons aanvallend meer mogelijkheden. Blauw Geel heeft een voetballende ploeg maar soms laat de afwerking te wensen over. Daarnaast is Mike Molenaar een echte Blauw Geler. Dat heeft hij in het verleden wel bewezen", aldus Blauw Geel '55 trainer David Wagensveld.

,,Ik ben een week of twee benaderd door Dick Hoefakker (assistent-trainer Blauw Geel '55, Red).  Dat gesprek met Dick en David Wagensveld kwam heel positief bij me over. Omdat ik de beleving van het voetbal op zondag als matig beleef was een vertrek bij WAVV bespreekbaar", licht de 31-jarige Mike Molenaar toe.

Hij omschrijft de sfeer bij Blauw Geel '55 als heel gezellig en familiair.

,,Ik heb het er altijd heel goed naar mijn zin gehad. In het huidige eerste elftal spelen nog veel oude bekenden me, waar ik mooie tijden mee heb beleefd. Ook de supporters waardeer ik erg. Zij zijn er altijd, of het nu uit of thuis is."

De grillige aanvaller sprak met meerdere clubs alvorens te besluiten naar Blauw Geel '55 te gaan.

,,Die zaten te ver weg, ik zoek het liever dichter bij huis", grapt hij.

Mike Molenaar heeft de ambitie om in de toekomst als trainer verder te gaan.

,,Blauw Geel biedt mij die mogelijkheden. Dat is investeren in de toekomst. Dat maakte eindelijke de keuze, die ik eigenlijk al had gemaakt, gemakkelijker."

Molenaar heeft zin in het komende seizoen.

,,Ik hoop weer belangrijk te worden voor het elftal. Zeker als er nog wat versterkingen komen. Maar het gaat nooit om mij, altijd om het team. Ik hoop scorend mijn steentje mij te dragen. Ik verheug me echt op deze terugkomst", besluit hij.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie