Degenaar vertrekt bij SDVB: 'Bizar dat ik een derde van salaris moet inleveren'

30 januari 2019 om 19:19 Sport/sport

LUNTEREN De wegen van clubtopscorer Rick Degenaar uit Lunteren en SDV Barneveld gaan na dit seizoen scheiden. Een gebrek aan waardering wordt door de 27-jarige aanvaller als reden aangegeven en daarom heeft hij besloten na een seizoen te vertrekken bij de club uit de eerste klasse. ,,Als je bij zo'n 75 procent van alle doelpunten betrokken bent, is het bizar dat je een derde van je salaris moet inleveren."

Jeroen van der Veer

De technische commissie van SDV Barneveld reageerde via een berichtje op de website. ,,We hopen de tweede seizoenshelft nog van Rick Degenaar te genieten met veel doelpunten en wensen hem veel succes bij zijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging.''

Ondanks lange onderhandelingen, hakte Degenaar woensdagavond de knoop voor zichzelf door. Met pijn in zijn hart, moet hij toegeven. ,,Met trainer Johan de Man kan ik lezen en schrijven. Hij is recht voor zijn raap en daar hou ik van."

Uithalen naar de voetbalvereniging wil de oud-speler van Lunteren en SDC Putten dan ook totaal niet. Hij speelde er in zijn jeugd en ook dit seizoen heeft hij het er goed. ,,Ik wil het seizoen nu goed afsluiten en nog meer doelpunten maken. Of ik al een nieuwe club heb? Nee, dat kan ik met de hand op mijn hart zeggen. Ik hoopte er uit te kunnen komen met SDVB. De komende periode hoop ik snel een nieuwe club te vinden, want ik wil weten waar ik aan toe ben."

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie